CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Spitalul Municipal Câmpina a mai redus din deficitul de medici, dar are în continuare probleme la Pediatrie și Neonatologie

- Actualitate -

Spitalul Municipal Câmpina a mai redus din deficitul de medici, dar are în continuare probleme la Pediatrie și Neonatologie

În ultimele luni ale anului trecut, Spitalul Municipal Câmpina a avut mari dificultăți în asigurarea liniilor de gardă mai ales la Pediatrie, dar și la Terapie Intensivă, ceea ce a dus la o serie de inconveniente pentru cadrele medicale de aici și la multe nemulțumiri în rândul pacienților. Din fericire, la Terapie Intensivă s-au rezolvat problemele generate de deficitul de medici, secția funcționând în prezent cu o echipă completă de anesteziști.

”Situația în acest moment este foarte bună la Terapie Intensivă, unde am ajuns la un număr de șapte medici și, practic, circuitele chirurgicale s-au fluidizat și putem lucra la capacitate maximă. La Pediatrie, unde necazurile au fost cel puțin la fel de mari, situația este doar ameliorată, avem doi colegi noi, dar chiar și așa se fac eforturi foarte mari din partea medicilor de aici pentru că numărul lor este insuficient. Spitalul caută soluții pentru atragerea de noi medici în echipă și sperăm să găsim oameni buni care să ni se alăture. Adresabilitatea la Secția de Pediatrie este foarte mare, într-o zi obișnuită de week-end se ajunge și la 76 de prezentări, ceea ce este foarte mult. Întrezărim dificultăți în asigurarea gărzii, dar prin măsurile pe care încercăm să le găsim sperăm să atragem medici noi și contăm și pe suportul oferit de Consiliul Local prin atribuirea acelor locuințe de serviciu. De asemenea, suntem cu lipsuri mari la Secția de Neonatologie, unde avem doi medici la formare, la rezidențiat, în spital nu avem niciun medic neonatolog, serviciul fiind asumat tot de medicii de la Pediatrie. Resimțim nevoia de a mai aduce oameni și la Ginecologie, unde avem patru medici și asigurăm greu gărzile, iar volumul de lucru este peste acest numeric. Față de normativele în vigoare, încă avem un deficit de medici, avem posturi libere suficiente, medici să găsim să le ocupe... Totuși, lucrăm la parametri buni pe celelalte servicii, atât spitalul, cât și ambulatoriul putând răspunde solicitărilor curente”, ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina. (video)


03 Feb 2020 13:07 10873 vizualizari


Comentarii






  • 03.02.2020 14:03 Anonim Murim cu zile cu acest spital, reduceți din doctori de la urgență, aduceți doctori care să-și facă datoria, ceea ce este acum lasă de dorit,eu sunt foarte dezamăgită
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1867 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2054 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2027 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2497 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV