Majorarea tarifului la gunoi și în cele două orașe din zona 7 a județului - Breaza și Comarnic

Actualitate (Categoria articolului)

V-am prezentat într-un articol anterior noile tarife pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor valabile de la 1 ianuarie 2022 în cele 11 comune din zona 7 a județului Prahova (zona Câmpina). Vă prezentăm acum noile tarife (majorate), aprobate de ADI Deșeuri Prahova, valabile în cele două orașe ale zonei 7 - Breaza și Comarnic.

Noile tarife sunt următoarele:
- 14,98 lei/persoană/lună (TVA inclus) pentru utilizatorii - persoane fizice care colectează separat gunoaiul (în cele 4 fracții)
- 20,13 lei/persoană/lună (TVA inclus) pentru utilizatorii - persoane fizice care colectează în amestec
- 432,09 lei/tonă (fără TVA) pentru utilizatorii - persoane juridice care colectează separat (în cele 4 fracții)
- 600,32 lei/tonă (fara TVA) pentru utilizatorii - persoane juridice care colectează în amestec

Vă reamintim care sunt cele patru fracții la colectarea selectivă a deșeurilor: plastic/metal, hârtie/carton, sticlă, deșeuri reziduale (amestecate, menajere). Potrivit unui comunicat al Floricon Salub, “colectarea neconformă (în amestec) atrage incidența normelor stabilite prin Regulamentul ADI Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor - Prahova”.

Citiți și: S-a scumpit gunoiul în cele 11 comune din zona 7 a județului Prahova (zona Câmpinei)

3202 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gigi 11.01.2022 18:48 Urmează Câmpina
  • Constantin Ungureanu 11.01.2022 20:04 Personal, sânt pentru colectarea selectivă a deșeurilor în cele patru fracturi! Ce măsuri aveți luate ? Aveți mașini speciale pentru sticlă, cartoane ,metal plastic? Respectuos vă rog un RĂSPUNS!!
  • Remus Constantin 12.01.2022 07:22 Floriconu ne-a pregătit psihic. A majorat la comune, apoi la orașe. Bubuiala începe și la noi
  • Gogu 12.01.2022 13:04 De ce sa urmeze Campina noi plătim de 1 an de zile actualul tarif din Breaza. Și îi mai asfaltăm și strada Oborului. Iar golirea pubelelor la punctele de colectare dintre blocuri se face odată la cit vrea Floriconul iar vara roșul te omoară. Iar colectarea selectivă in aceleași lucruri în weekend pubelele de reciclabile in special plastic dau pe afara. Deci eu nu aștept scumpirea serviciului de tot gunoiul
  • The Mask 12.01.2022 14:51 Am o rugaminte la doamna Cristina Vochin.Puteti adresa o solicitare firmei Floricon de a comunica situatia contractelor si a numarului de persoane din Campina care platesc acest serviciu de salubritate?Primaria Campina poate se implica prin directia de evidenta a populatiei si impreuna cu Floricon sa treaca la facturarea tuturor cetatenilor care folosesc acest serviciu.Sunt de parere ca daca vor plati toti locuitorii orasului serviciul de salubritate acesta ar trebui sa se ieftineasca.Sunt curios care este numarul de cetateni din municipiu care platesc.Poate va implicati si ne informati despre aceasta problema.Multumesc!P.S. Unde locuiesc 30 % din locatari au declarat mai putine persoane.
  • Rodica 12.01.2022 16:49 Personal doresc sa se colecteze selectiv! Săptămânal Coșul de gunoi și 1 pe luna: plastic ,carton,sticla...Si Coșul de gunoi organic! Să se stabilească scris la fiecare abonat ! Sa scoată din birou cele care au depășit kg în greutate și sa faca sport, să împartă fluturași sau chiar o mica revistă cu programul și cu diverse informații referitoare la mediu și pt protejarea lui!
  • Rodica 12.01.2022 16:54 În localitatea unde locuiesc ,nu este Floricon care aveau mașini specializate ,este Supercom care a subinchiriat o mașină camion din 1962 și ridica sacii cu mâinile goale. Este o degradare sub orice limita!
  • Mara 12.01.2022 17:54 Nu am o problemă în a colecta selectiv, mi se pare de bun simț. Dar dvs cum ridicați aceste deșeuri? Aveți zile diferite pentru fiecare fracție, aveți mașini diferite? Detalii va rog, pentru că eu voi colecta selectiv dar vreau să știu cum le veți colecta Deva. Cu stima

Actualitate

2962 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.