CONTACT

Invitație la un parteneriat pentru cinematograf la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina

- Actualitate -

Invitație la un parteneriat pentru cinematograf la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina

A spus-o și consilierul local Cosmin Raț, chiar în cadrul unui recent interviu la CâmpinaTV.ro, au mai spus-și și alții, la Câmpina este lansată o invitație către un investitor pentru realizarea unui parteneriat care să asigure viitorul cinematograf de la Câmpina.

Reamintim că se dorește un parteneriat între administrația locală, prin Casa de Cultură ”Geo Bogza”, și un investitor privat. Acesta ar trebui să asigure o investiție minimă constând în dotarea sălii, a cărei modernizare se încheie zilele acestea, dar și în achiziția licenței pentru difuzarea de filme, la schimb, administrația locală oferind sala. Celelalte detalii ar urma să fie discutate, pentru a se armoniza ceea ce și-ar dori un eventual investitor cu ceea ce își propun reprezentanții administrației locale. Astfel, câmpinenii ar câștiga posibilitatea de a putea vedea filme în sala de spectacole de la Casa de Cultură, administrația ar câștiga atât un cinemtograf, cât și spațiul pe care se află ruinele fostului cinemtograf, iar investitorul ar câștiga din punct de vedere financiar, prin difuzarea de filme în Câmpina.
Acum, orice societate interesantă de un eventual astfel de parteneriat este așteptată să contacteze administrația câmpineană, iar în măsura în care o astfel de ofertă va apărea, noi vă vom ține la curent.


02 Apr 2023 08:45 2541 vizualizari


Comentarii






  • 02.04.2023 10:15 Catalin Cred ca a trecut vremea salilor de cinema clasice. Acum orice campinean care isi permite sa mearga la cinema poate parcurge 30km sa vada ce film vrea. In general cinemaul este o activitate comerciala si intr-un procent foarte mic artistica. O proiectie de film de arta ar fi indicat sa fie sprijinita de primarie (gen Cinema-latino A lui Tenaris)
2888 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3215 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4200 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3608 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV