Jocul de lumini este mai scump, dar nu necesită autorizație de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență. Discuțiile de aseară au fost oarecum superficiale. S-a propus, s-a aprobat și gata. Nu s-a intrat în miezul problemei. Adevărul este că, după tragedia de la Clubul Colectiv, ISU a devenit mai atent cu astfel de situații și, probabil, nu ar fi dat niciodată autorizație administrației locale pentru focul de artificii. Pentru că, în conformitate cu legislația în vigoare, focurile de artificii sunt interzise la mai puțin de 100 metri față de clădirile cu mai mult de patru etaje și la o distanță mai mică de 500 metri față de cablurile și instalațiile electrice de înaltă tensiune. Iar la Câmpina, focul de artificii de Revelion era foarte aproape de blocuri și de rețelele electrice. În aceste condiții, nu putem să nu ne întrebăm cum s-a obținut autorizația de la ISU în anii anteriori?!
Primăria municipiului Câmpina a încheiat de curând un contract cu o firmă specializată în alpinism utilitar, scopul fiind acela de a tăia copaci care reprezintă un pericol major pentru populație, dar și pentru bunuri.
Dacă mergeți pe străzile din Câmpina și vedeți luminile aprinse la stâlpii de iluminat public, nu trebuie să vă faceți griji... Nu s-a dereglat programul, ci se efectuează reparații la rețeaua de iluminat public.
Ceea ce puțini credeau s-au întâmplat astăzi, vineri, 18 iulie - Băile Minerale Telega s-au redeschis publicului.
Pe DN1, pe raza comunei Cornu, în apropiere de Câmpina, a avut loc un accident rutier grav.