Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

Actualitate (Categoria articolului)

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Aceasta a avut două întrebări pe marginea acestui subiect, întrebări pe care le-a adresat - în absența primarului Alin Moldoveanu și a secretarului general Elena Moldoveanu - șefei Serviciului Juridic din Primăria Câmpina, Monica Voicu. Pe de o parte, Livia Lupu a întrebat care este stadiul aplicării hotărârii Consiliului Local prin care se demarau procedurile de expropriere pentru cauză de utilitate publică a turnului înclinat. Monica Voicu i-a răspuns că este nevoie să se documenteze și îi va transmite un răspuns scris.
O a doua problemă a fost cea a unui proces intentat de Primăria Câmpina firmei Erin, deținătoarea turnului înclinat, proces având ca obiect obligația de a face. Despre acest proces, Monica Voicu a precizat: ”Este vorba de un proces deschis în anul 2020 pentru obligația de a face, practic, fiind vorba de obligarea proprietarului printr-o hotărâre a instanței ca acesta să demoleze etajele pentru care nu există autotizație de construire”. La întrebarea consilierului Livia Lupu dacă nu există un conflict între hotărârea Consiliului Local privind declanșarea procedurii de expropriere și acest nou proces, Monica Voicu a răspuns sec: ”Nu”. După expertize, contraexpertize, următorul termen în acest proces este 4 octombrie 2023.

2070 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 01.10.2023 13:57 Păi se plictiseau oamenii iar ședința este renumerată, nu? Deci timpul trece, deja 3 ani, leafa bună de tot merge, realizări zero barat, dar cui îi pasă? România rămâne raiul bugetarilor plătiți regește pentru o activitate ce tinde vertiginos către minus infinit.
  • Amelia 01.10.2023 19:40 Actiunea la judecatoria Campina a fost depusa in luna iulie 2020. Fac aceasta precizare sa nu creada cititorii ca a deschis acest proces administratia Moldoveanu-Dobre-Pruna, care nu are nici un interes sa il deranjeze pe Ungureaanu-Erin. Si cum bine stiti, in opinia acestei TRIADE. nimic din ce a facut vechea administratie nu e bine, dar nu sufla un cuvant ca toate proiectele cu fonduri europene care se deruleaza in prezent sunt ale vechii administratii.
  • A G 03.10.2023 14:44 Treabă asta e de pe vremea lui Gh Tudor.Deci acest Ungureanu trebuia să facă P+4 dar el a ridicat ditamai turnu ilegal .Și cum instanta i a dat câștig de cauză iar avocații plătiți de Primărie au pierdut.Sau jucau la 2 capete.Langa Capela Hernea la terenul de tenis sau cantina schelei alt schelet marca Ungureanu,intersecție Calea Doftanei cu Ecaterina Teodoroiu parcă a deschis clinica medicala privata .Toți devin antreprenori,bani să iasă.Unii se întreabă de ce dau faliment...câștigă la loto și se visează toți șefi.Realitatea îi trezește din visare.

Actualitate

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1859 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

670 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.