CONTACT

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

- Actualitate -

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Aceasta a avut două întrebări pe marginea acestui subiect, întrebări pe care le-a adresat - în absența primarului Alin Moldoveanu și a secretarului general Elena Moldoveanu - șefei Serviciului Juridic din Primăria Câmpina, Monica Voicu. Pe de o parte, Livia Lupu a întrebat care este stadiul aplicării hotărârii Consiliului Local prin care se demarau procedurile de expropriere pentru cauză de utilitate publică a turnului înclinat. Monica Voicu i-a răspuns că este nevoie să se documenteze și îi va transmite un răspuns scris.
O a doua problemă a fost cea a unui proces intentat de Primăria Câmpina firmei Erin, deținătoarea turnului înclinat, proces având ca obiect obligația de a face. Despre acest proces, Monica Voicu a precizat: ”Este vorba de un proces deschis în anul 2020 pentru obligația de a face, practic, fiind vorba de obligarea proprietarului printr-o hotărâre a instanței ca acesta să demoleze etajele pentru care nu există autotizație de construire”. La întrebarea consilierului Livia Lupu dacă nu există un conflict între hotărârea Consiliului Local privind declanșarea procedurii de expropriere și acest nou proces, Monica Voicu a răspuns sec: ”Nu”. După expertize, contraexpertize, următorul termen în acest proces este 4 octombrie 2023.


01 Oct 2023 09:07 2234 vizualizari


Comentarii






  • 03.10.2023 14:44 A G Treabă asta e de pe vremea lui Gh Tudor.Deci acest Ungureanu trebuia să facă P+4 dar el a ridicat ditamai turnu ilegal .Și cum instanta i a dat câștig de cauză iar avocații plătiți de Primărie au pierdut.Sau jucau la 2 capete.Langa Capela Hernea la terenul de tenis sau cantina schelei alt schelet marca Ungureanu,intersecție Calea Doftanei cu Ecaterina Teodoroiu parcă a deschis clinica medicala privata .Toți devin antreprenori,bani să iasă.Unii se întreabă de ce dau faliment...câștigă la loto și se visează toți șefi.Realitatea îi trezește din visare.
  • 01.10.2023 19:40 Amelia Actiunea la judecatoria Campina a fost depusa in luna iulie 2020. Fac aceasta precizare sa nu creada cititorii ca a deschis acest proces administratia Moldoveanu-Dobre-Pruna, care nu are nici un interes sa il deranjeze pe Ungureaanu-Erin. Si cum bine stiti, in opinia acestei TRIADE. nimic din ce a facut vechea administratie nu e bine, dar nu sufla un cuvant ca toate proiectele cu fonduri europene care se deruleaza in prezent sunt ale vechii administratii.
  • 01.10.2023 13:57 diss Păi se plictiseau oamenii iar ședința este renumerată, nu? Deci timpul trece, deja 3 ani, leafa bună de tot merge, realizări zero barat, dar cui îi pasă? România rămâne raiul bugetarilor plătiți regește pentru o activitate ce tinde vertiginos către minus infinit.
2030 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2027 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2237 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2063 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV