CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

- Actualitate -

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Aceasta a avut două întrebări pe marginea acestui subiect, întrebări pe care le-a adresat - în absența primarului Alin Moldoveanu și a secretarului general Elena Moldoveanu - șefei Serviciului Juridic din Primăria Câmpina, Monica Voicu. Pe de o parte, Livia Lupu a întrebat care este stadiul aplicării hotărârii Consiliului Local prin care se demarau procedurile de expropriere pentru cauză de utilitate publică a turnului înclinat. Monica Voicu i-a răspuns că este nevoie să se documenteze și îi va transmite un răspuns scris.
O a doua problemă a fost cea a unui proces intentat de Primăria Câmpina firmei Erin, deținătoarea turnului înclinat, proces având ca obiect obligația de a face. Despre acest proces, Monica Voicu a precizat: ”Este vorba de un proces deschis în anul 2020 pentru obligația de a face, practic, fiind vorba de obligarea proprietarului printr-o hotărâre a instanței ca acesta să demoleze etajele pentru care nu există autotizație de construire”. La întrebarea consilierului Livia Lupu dacă nu există un conflict între hotărârea Consiliului Local privind declanșarea procedurii de expropriere și acest nou proces, Monica Voicu a răspuns sec: ”Nu”. După expertize, contraexpertize, următorul termen în acest proces este 4 octombrie 2023.


01 Oct 2023 09:07 2305 vizualizari


Comentarii


  • 03.10.2023 14:44 A G Treabă asta e de pe vremea lui Gh Tudor.Deci acest Ungureanu trebuia să facă P+4 dar el a ridicat ditamai turnu ilegal .Și cum instanta i a dat câștig de cauză iar avocații plătiți de Primărie au pierdut.Sau jucau la 2 capete.Langa Capela Hernea la terenul de tenis sau cantina schelei alt schelet marca Ungureanu,intersecție Calea Doftanei cu Ecaterina Teodoroiu parcă a deschis clinica medicala privata .Toți devin antreprenori,bani să iasă.Unii se întreabă de ce dau faliment...câștigă la loto și se visează toți șefi.Realitatea îi trezește din visare.
  • 01.10.2023 19:40 Amelia Actiunea la judecatoria Campina a fost depusa in luna iulie 2020. Fac aceasta precizare sa nu creada cititorii ca a deschis acest proces administratia Moldoveanu-Dobre-Pruna, care nu are nici un interes sa il deranjeze pe Ungureaanu-Erin. Si cum bine stiti, in opinia acestei TRIADE. nimic din ce a facut vechea administratie nu e bine, dar nu sufla un cuvant ca toate proiectele cu fonduri europene care se deruleaza in prezent sunt ale vechii administratii.
  • 01.10.2023 13:57 diss Păi se plictiseau oamenii iar ședința este renumerată, nu? Deci timpul trece, deja 3 ani, leafa bună de tot merge, realizări zero barat, dar cui îi pasă? România rămâne raiul bugetarilor plătiți regește pentru o activitate ce tinde vertiginos către minus infinit.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
265 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
764 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
754 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
800 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV