Apa potabilă va fi sistată în Câmpina, marți, 17 iulie, la blocurile arondate stației de hidrofor 4

Actualitate (Categoria articolului)

HidroPrahova anunță sistarea apei potabile pentru mai mulți consumatori din municipiul Câmpina, în vederea efectuării unor lucrări de mentenanță. Sistarea apei este programată pentru marți, 17 iulie 2018, între orele 9.00-13.00. Vor fi afectați de această măsură abonații arondați la stația de hidrofor nr. 4 și vă prezentăm în continuare blocurile la care apa va fi oprită mâine.

Este vorba despre: Strada 1 Mai - bloc B0, scările A și B, bloc B3, scările A și B, bloc B5, scările A și B, bloc B4, scările A și B, bloc 27, scările A și B; Strada Cercului - bloc B2, scările A, B și C; Strada B.P Hasdeu - bloc A1, scările A, B și C, bloc A2, scările A, B și C, bloc A3, scările A, B și C, blocurile B1, 28 și 29; Calea Doftanei - bloc B, scările A, B și C, bloc C, scările A și B; Strada M. Kogălniceanu - bloc R27, bloc R30, bloc R31; Strada Toma Ionescu - bloc 60, scările A și B, bloc 61, scările A și B, bloc 62, scările A și B. 
Societatea HidroPrahova își cere scuze pentru această întrerupere și roagă abonații vizați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, care vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

5054 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1096 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1141 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1247 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

912 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.