CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

AUR Câmpina: ”Bugetul local reprezintă interesele personale și de grup ale primarului actual”

- Politică -

AUR Câmpina: ”Bugetul local reprezintă interesele personale și de grup ale primarului actual”

Chiar în ziua ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va dezbate bugetul local pentru anul 2024, am primit din partea Alianței pentru Unirea Românilor - Câmpina următorul punct de vedere asupra proiectului de buget.

”Este dezarmant să parcurgem propunerea de buget de venituri și cheltuieli aferent anului 2024 pentru municipiul Câmpina și să constatăm că cifrele afișate la prima vedere, deși par atractive pentru votanți, ele practic reprezintă interesele personale și de grup ale primarului actual.
În concret, la acest moment ne oprim la Anexa 2A, cea referitoare la Lista de Investiții cu finanțare parțială sau integrală de la bugetul local și avem mai multe neclarități: din cele 107 linii bugetare prevăzute de cheltuieli, peste 60% reprezintă categoria de cheltuieli constituită de realizarea de studii de fezabilitate, documentații tehnice, studii de oportunitate, consultanțe tehnice, verificare verificatori, servicii de management, puz-uri, studii de proiectare, scriere cereri de finanțare și alte servicii conexe etc.
Din această structură de cheltuieli de investiții rezultă o întrebare legitimă: există niște firme de casă ale actualului primar care trebuie alimentate inclusiv în ultimul an de mandat al acestuia cu bani de la bugetul local Câmpina?! Nu vrem să mai facem referire la aceeași categorie de servicii în ceilalți trei ani anteriori de mandat ai acestei administrații pentru care la momentul oportun se vor da explicații.
Constatăm că anul 2023 s-a închis din punct de vedere al implementării proiectelor pe fonduri europene angajate cu un deficit în bugetul local de aproximativ 15 milioane lei, din cauza incompetenței echipei actuale de implementare pe care primarul a delegat-o și o promovează asiduu, situație care practic a împovărat locuitorii municipiului Câmpina la plata acestei sume importante. Ne întrebăm ce performanță poate să aibă acestă echipă condusă de primarul actual în gestionarea cu succes a tuturor proiectelor viitoare pe fonduri europene astfel încât să nu fie afectat bugetul local?!
În acest context, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) apreciază că propunerea de buget actuală nu reprezintă în concret nevoile tuturor locuitorilor municipiului Câmpina și avem suspiciuni rezonabile cu privire la destinația sumelor aferente multor linii bugetare.
Având în vedere tratarea în condiții de dispreț în cheltuirea banului public și pe fondul generat de nemulțumirea cetățenilor municipiului, Organizația AUR Câmpina consideră că locuitorii acestui municipiu nu vor mai putea fi păcăliți să-l aleagă pentru un nou manadat pe acest primar”.
Biroul de Comunicare AUR Câmpina


12 Feb 2024 11:24 1164 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
883 vizualizari 22 May 2024 18:35 Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

În cadrul unei noi emisiuni electoral, Alin Moldoveanu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie, a prezentat investițiile realizate în infrastructura din educație și din cultură și a lansat un atac fără precedent la adresa opozanților săi politici - PSD, PMP și, mai nou, Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
801 vizualizari 22 May 2024 11:53 Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită (PMP-USR-Forța Dreptei) la Primăria municipiului Câmpina. Are 54 de ani, este inginer la societatea Confind, a absolvit Universitatea Transilvania Brașov - Secția Construcții Aerospațiale. este căsătorit și are doi copii. Din 2020, este consilier local din partea PMP, președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din CL Câmpina. Vă prezentăm în continuare mesajul lui Bogdan Ene către câmpineni.

citeste mai mult
753 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1990 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV