Acțiune a polițiștilor câmpineni - 97 de persoane verificate și 92 vehicule controlate

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au desfășurat vineri, 12 februarie, o amplă acțiune de control, în cadrul căreia au fost verificate 97 de persoane și au fost controlate 92 de autovehicule.

Dintre autovehiculele controlate, 49 asigurau transportul public de persoane, iar 26 transportul de marfă. Au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 6.260 lei. S-a evidențiat cazul unui microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, verificările polițiștilor câmpineni stabilind că autovehiculul avea poliția RCA expirată. S-a dispus, conform legii, imobilizarea autovehiculului, reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor de înmatriculare.
”Lucrătorii Polliției Rutiere Câmpina au continuat activitățile de verificare a legalității transporturilor rutiere de marfă și de persoane, conform calendarului de tradiție al polițiilor rutiere europene. În aceste sens, s-au desfășurat activități proactive, dar și reactive, în scopul prevenirii noului coronavirus. Totodată, vreau să asigur toți participanții la trafic, că efectivele Poliției Rutiere sunt prezente în sistemul traficului rutier pentru asigurarea climatului de securitate și fluență pe drumurile publice”, ne-a declarat subinspectorul Cătălin Grancea, din cadrul Poliției Rutiere Câmpina.

5785 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1098 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1143 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.