CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Transfăgărășan, 30 de tineri blochează camioanele cu lemne și protestează împotriva defrișărilor masive. S-au așezat în fața camioanelor și le-au blocat trecerea. Nu-i comandă nimeni, nu-i plătește nimeni. Sunt oameni cu suflet, cu conștiință, cu spirit civic. Le pasă. Pornind de la acțiunea acestor tineri, ne-am gândit să demonstrăm că și câmpinenilor le pasă. Le pasă de orașul lor. Dar nu putem face asta decât împreună cu voi toți.

Lansăm de astăzi campania "CÂMPINA CURATĂ", o provocare prin care dorim să arătăm implicarea câmpinenilor nu doar în curățenie, ci mai ales în păstrarea acesteia. Să arătăm realitatea și să tragem semnale de alarmă în fața autorităților locale, atunci când este cazul. Câmpina nu poate fi un oraș curat decât dacă se implică toată lumea - cetățeni, asociații de proprietari, agenți economici, instituții publice, autorități locale, operator de salubritate.

Așteptăm de la voi fotografii pozitive și negative. Fotografii din timpul curățeniei de primăvară, prin care să ne arătați implicarea în această acțiune. Dar așteptăm și fotografii cu gunoaie, cu mizerie, cu locuri care ar putea fi catalogate ca pete pe obrazul Câmpinei, cu persoane care aruncă gunoaiele la întâmplare etc. Haideți să nu iertăm pe nimeni pentru că trăim, învățăm, muncim aici, pentru că respirăm aici și cu toții vrem să respirăm aer curat. Puteți trimite fotografii și filmulețe la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv. 

6109 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 12.03.2017 10:53 În fiecare an curăț spațiul verde din fața blocului. Ca un făcut, cum termin, vine Vecinul de la scara de lângă si își plimba potaia care își face nevoile in toată munca mea. Ce să fac eu in situația asta?
  • Rodica 13.03.2017 08:54 Ma scuzati am si eu o intrebare:Campina mai are primar?

Actualitate

1227 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1510 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

596 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2099 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.