CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanul Matei Harapu - trei medalii la Campionatul Național de Vovinam

- Sport -

Câmpineanul Matei Harapu - trei medalii la Campionatul Național de Vovinam

Recent, la Păulești a avut loc Campionatul Național de Vovinam Viet Va Dao, organizat de federația de profil, una dintre multele federații din artele marțiale românești.

La competiție a fost prezent și un sportiv câmpinean - Matei Harapu, 13 ani, sportiv legitimat la clubul Yang, din Ploiești, sub coordonarea antrenorului Răzvan Niculescu. Are deja în palmares mai multe titluri naționale și europene, numeroase medalii, iar în toamna anului trecut a fost prezent în Japonia, la Campionatul Mondial Spochan, competiție ajunsă la a 46-a ediție.
La Păulești, Matei Harapu a obținut medalii în toate cele trei probe la care a particpat, atât la individual, cât și pe echipe.


17 Apr 2023 11:34 3194 vizualizari


Comentarii






98 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
155 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
1300 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
1248 vizualizari 27 Apr 2024 21:28 Liga A Prahova. AFC Brebu - CS Câmpina 2-1

Liga A Prahova. AFC Brebu - CS Câmpina 2-1

Sâmbătă după-amiază, la Brebu, AFC Brebu și CS Câmpina s-au întâlnit într-un meci crâncen, cu destul de multe durități, oaspeții acuzând la final jocul peste limita regulamentului al gazdelor, tolerat de arbitrul partidei, Bogdan Ciocoiu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV