CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

- Sport -

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.

Pregătită de Răzvan Niculescu și coordonată de Eduard Sersea, reprezentativa României a obținut un total de zece medalii, cele mai bune rezultate fiind următoarele:
- locul al doilea, medalie de argint și titlul de vicecampioană mondială pentru echipa feminină de luptă (Datotsu) - Erika Sersea, Teodora Țigău, Maria Constantinescu. Au pierdut finala în fața Japoniei;
- locul al treilea, medalie de bronz pentru echipa masculină de luptă (Datotsu) - Eduard Sersea, Andrei Constantinescu, Andrei Ene. Au pierdut ultimul meci, în semifinală, contra Japoniei;
- locul al treilea, medalie de bronz pentru echipa mixtă tehnică (Kihon Dousa) - Maria Constantinescu, Erika Sersea, Andrei Ene. Au pierdut ultimul meci, în semifinală, tot în fața țării gazdă, Japonia;
- locul al treilea, medalie de bronz la luptă (Datotsu) - Andrei Ene.
De asemenea, sportivii juniori Daria Ivanoiu, Matei Harapu și Vlad Antochi, cu vârste de numai 12 și 13 ani, la primul lor Campionat Mondial, au participat la probe cu aproximativ 30 de sportivi/ categorie, clasându-se în final pe locurile 8-10 la nivel mondial, fiind învinși în ultimul tur inainte de semifinale.
Sportivii acestei excepționale echipe fac parte din cluburile: ACS RONIN RYU - Bragadiru, ACS YANG - Ploiești și ACS MASATO RYU - Ploiești.
Astfel, reprezentativa României se întoarce din Japonia cu zece medalii mondiale la Sports Chanbara (3 de argint și 7 de bronz), reconfirmând valoarea Echipei României în urma rezultatelor obținute și la cea de a 12-a ediție a Campionatelor Europene din Serbia, desfășurate în mai 2022, și locul 3 pe națiuni europene.


28 Nov 2022 19:12 3497 vizualizari


Comentarii






  • 28.11.2022 19:38 diss Felicitări tuturor!👏
1710 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1442 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
935 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
636 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV