CONTACT

Câmpineanca Loredana Apreutese, nominalizată de Forbes printre cele mai influente 50 femei din România

- Social -

Câmpineanca Loredana Apreutese, nominalizată de Forbes printre cele mai influente 50 femei din România

În fiecare primăvară, revista de business Forbes realizează un top al celor mai influente femei din România. 50 de doamne, în mare parte femei de afaceri, și-au spus poveștile de viață, parcursul lor în mediul economic, dar și implicarea în comunitate făcându-le să fie printre figurile cu influență din țara noastră. Câmpina este și ea prezenta în acest top prin Loredana Apreutese, clasată pe poziția 24.

Fiind director general al companiei de transport marfă International Alexander și acționar în grupul de firme International Alexander Holding, Loredana Apreutese are o experiență vastă atât în managementul privat național cât și internațional.
”Această poveste a pornit cu modestie, dar multă ambiție și viziune, de la un singur camion, având ca activitate principală segmentul de transport internațional de mărfuri, și s-a dezvoltat armonios de-a lungul anilor, poziționându-ne ca un furnizor cu reputație validată de performanță și calitate în serviciile oferite, având astăzi un nucleu solid de circa 2.700 de angajați și prezență în România în multiple locații, dar și în Ungaria, Serbia, Cehia și Germania”, a mărturisit pentru Forbes, Loredana Apreutese.
Prezența Loredanei Apreutese în acest top nu este o surpriză, ea fiind și în 2023 considerată una dintre cele mai influente figuri feminine din țara noastră. Mai mult, la Gala Capital 100 femei de succes din 2023, Loredana Apreutese a primit o distincție tot în acest sens, fiind considerată ”probabil cea mai influentă femeie de afaceri din transporturi”.
Cea mai influentă femeie din România în acest an este considerată Anca Vlad, președintele Grupului Fildas – Catena. Pe poziția secundă o regăsim pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, cea care a înființat Fundația Regală Margareta a României. Fundația contribuie de 24 de ani la dezvoltarea societății civile prin programe sociale și educaționale. Poziția a treia în topul Forbes îi revine Danei Dima, vicepreședinte executiv retail și private banking, membru al C.E. BCR. Următoarele două poziții revenind tot femeilor din sectorul bancar: Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România și Mihaela Lupu, CEO UniCredit România.
Ce înseamnă femei influente? Potrivit mesajului transmis de Forbes, în acest top sunt incluse ”femei din societatea românească, acele doamne care au un impact semnificativ în domeniile lor de activitate, dar care reușesc, în același timp, să influențeze în mod pozitiv viața oamenilor din jurul lor. Aceste femei se remarcă nu doar prin puterea financiară pe care o dețin, ci și prin abilitatea lor de a crea schimbări benefice în societate”. Ediția din acest an a fost cea de a 13-a, scopul topului fiind de a inspira și motiva.


06 Apr 2024 07:51 4731 vizualizari


Comentarii






1971 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1755 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4576 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1736 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV