CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident la Câmpina, în intersecţia B-dului Culturii cu Strada Griviţei. Două persoane au fost rănite

- Actualitate -

Accident la Câmpina, în intersecţia B-dului Culturii cu Strada Griviţei. Două persoane au fost rănite

În urmă cu puţin timp, la intersecţia B-dului Culturii cu Strada Griviţei, din Câmpina a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme şi care s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, aceasta fiind una dintre intersecţiile cu cel mai ridicat risc de producere a accidentelor. De altfel, de mai multă vreme, această intersecţie - alături de intersecţiile B-dul Culturii cu Strada Plevnei şi Străzile Conductelor cu Constantin Istrati - se află în vederile autorităţilor locale pentru a fi semaforizate.
La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe, după ce în apelul iniţial se vorbea despre o persoană încarcerată. Era vorba de conducătorul unuia dintre autoturisme, care a avut piciorul prins, dar în cele din urmă acesta a reuşit să se elibereze singur. Din primele cercetări a rezultat că autoturismul Ford, culoare gri, care venea dinspre Casa Cărţii, nu a acordat prioritate şi nu a respectat semnificaţia indicatorului "Stop", intrând în coliziune cu autoturismul Suzuki, de culoare verde, care circula regulamentar pe Strada Griviţei, spre Liceul Energetic. Cel mai grav rănit a fost şoferul autoturismului Suzuki, care s-a ales cu piciorul rupt, fiind transportat la Camera Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal. Acesta era singur în maşină, în vreme ce în autoturismul Ford se mai aflau soţia conducătorului auto şi doi copii. Conducătorul auto din Ford a fost uşor rănit, alegându-se mai degrabă cu o sperietură zdravănă.
Circulaţia a fost blocată pentru câteva zeci de minute în zonă, iar celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă vreunul dintre ei se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


24 Sep 2017 15:44 10034 vizualizari



Comentarii






  • 24.09.2017 18:33 Petru Pacatoasa intersectie si nimeni nu face nimic pentru a se reduce problemele de aici, chiar daca la doi pasi se afla si sediul Primariei si al Politiei!
2529 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2638 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1484 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5728 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV