Un nou proiect cu fonduri europene pentru Spitalul Municipal Câmpina - digitalizarea activității

Actualitate (Categoria articolului)

Spitalul Municipal Câmpina deține un adevărat record în privința sumelor obșinute din proiecte cu fonduri europene - de la reabilitarea termică a întregii clădiri și până la dotarea cu aparatură medicală.

La rectificarea bugetului loca al municipiului Câmpina, care se va discuta în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de vineri, 25 noiembrie, se vor aloca primele sume pentru un nou proiect european care va fi derulat la Spitalul Municipal. Este vorba de digitalizarea activității, proiect care va fi finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pe componenta privind realizarea sistemului de eHealth și telemedicină prin investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.
Prin proiectul de rectificare a bugetului local se alocă suma de 53.550 lei pentru elaborarea studiului de oportunitate privind digitalizarea activității Spitalului Municipal Câmpina.
După cum v-am prezentat, prin rectificarea bugetului local se mai aprobă reduceri semnificative la sumele pentru salarii și bani mai mulți din cotele de TVA, dar se și alocă suma de 150.000 lei pentru spectacolul de Revelion. Și mai sunt și alte lucruri interesante în acest proiect...

2686 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu 23.11.2022 10:16 Pt admin. De ce nu puneti proiectul aici ca noi ne descurcam greu pe site primarie? Despre subiect. Toate bune. Cit a fost spitalul inchis in covid , ca sa fie bine pt angajati sa isi ia bani extra si stimulentele fara sa munceasca mai nimic iar prostii de cetateni locali sa se deplaseze un alte locatii si sa fi tratati aiurea , pt ca aglomereaza aaceste locatii si sa primeasa replici de genul ”De ce nu mergeti la Campina? V a fraierit Tiu ca este spital covid” adevarul este ca d ul tiu s a milogit la diverse institutii pt a ramina covid pt ca are lucrari in desfasurare - constructii si nu poate face fata. Asa juma de spital covid juma de spital la renovare. Toatw bune, leafa si supliment ok, pt angajati spital, fara sa faca mai nimic, lucrari ce mintuiala inainta, mai ne cumparam si telefon, avem si sprijinul edilului,. Toate bune, mai putin pt pacienti locali si rudele lor care au batut tot judetul si nu numai pt probleme medicale. Mi am cam repetat afirmatiile, dar se intelege pt cine trebuie sa inteleaga.

Actualitate

1820 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1828 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

648 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

138 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.