Un nou proiect cu fonduri europene pentru Spitalul Municipal Câmpina - digitalizarea activității

Actualitate (Categoria articolului)

Spitalul Municipal Câmpina deține un adevărat record în privința sumelor obșinute din proiecte cu fonduri europene - de la reabilitarea termică a întregii clădiri și până la dotarea cu aparatură medicală.

La rectificarea bugetului loca al municipiului Câmpina, care se va discuta în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de vineri, 25 noiembrie, se vor aloca primele sume pentru un nou proiect european care va fi derulat la Spitalul Municipal. Este vorba de digitalizarea activității, proiect care va fi finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pe componenta privind realizarea sistemului de eHealth și telemedicină prin investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.
Prin proiectul de rectificare a bugetului local se alocă suma de 53.550 lei pentru elaborarea studiului de oportunitate privind digitalizarea activității Spitalului Municipal Câmpina.
După cum v-am prezentat, prin rectificarea bugetului local se mai aprobă reduceri semnificative la sumele pentru salarii și bani mai mulți din cotele de TVA, dar se și alocă suma de 150.000 lei pentru spectacolul de Revelion. Și mai sunt și alte lucruri interesante în acest proiect...

2207 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu 23.11.2022 10:16 Pt admin. De ce nu puneti proiectul aici ca noi ne descurcam greu pe site primarie? Despre subiect. Toate bune. Cit a fost spitalul inchis in covid , ca sa fie bine pt angajati sa isi ia bani extra si stimulentele fara sa munceasca mai nimic iar prostii de cetateni locali sa se deplaseze un alte locatii si sa fi tratati aiurea , pt ca aglomereaza aaceste locatii si sa primeasa replici de genul ”De ce nu mergeti la Campina? V a fraierit Tiu ca este spital covid” adevarul este ca d ul tiu s a milogit la diverse institutii pt a ramina covid pt ca are lucrari in desfasurare - constructii si nu poate face fata. Asa juma de spital covid juma de spital la renovare. Toatw bune, leafa si supliment ok, pt angajati spital, fara sa faca mai nimic, lucrari ce mintuiala inainta, mai ne cumparam si telefon, avem si sprijinul edilului,. Toate bune, mai putin pt pacienti locali si rudele lor care au batut tot judetul si nu numai pt probleme medicale. Mi am cam repetat afirmatiile, dar se intelege pt cine trebuie sa inteleaga.

Actualitate

1876 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1619 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.