CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Imagini care devin ceva obișnuit în Câmpina și nu e bine

- Actualitate -

Imagini care devin ceva obișnuit în Câmpina și nu e bine

Câmpina și-a pierdut strălucirea de altădată și trist este faptul că nu facem nimic pentru a-i reda farmecul aparte cu care eram obișnuiți noi, cei de aici, dar și vizitatorii. Orașul intelectualilor a devenit o urbe tristă, parcă împovărată de vremuri. Și de gunoaie.

Imaginile prezentate sunt de la capătul scărilor care pornesc din Bulevardul Culturii și ajung până la Strada Podului. Gunoaie aruncate de-a valma în fața și în spatele containerelor pentru colectarea selectivă. O mizerie de nedescris, un miros îngrozitor. Păcat de zona aceea frumosă și plină de verdeață. 
Din păcate, nu sunt imagini... rare. V-am mai prezentat imagini similare din Cartierul Câmpinița, de pe Strada Mihai Eminescu din centrul Câmpinei, de pe Aleea Margaretei. În mod cert, mai sunt și alte locuri. A cui e vina? Am greși dacă am spune că doar a autorităților, nu, este și vina celor care aruncă gunoiul în asemenea hal, cărora nu le pasă de ce lasă în urmă. Începem să ne obișnuim cu astfel de imagini și nu e bine.


25 May 2018 10:08 3670 vizualizari


Comentarii


244 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
305 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1288 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV