CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Imagini care devin ceva obișnuit în Câmpina și nu e bine

- Actualitate -

Imagini care devin ceva obișnuit în Câmpina și nu e bine

Câmpina și-a pierdut strălucirea de altădată și trist este faptul că nu facem nimic pentru a-i reda farmecul aparte cu care eram obișnuiți noi, cei de aici, dar și vizitatorii. Orașul intelectualilor a devenit o urbe tristă, parcă împovărată de vremuri. Și de gunoaie.

Imaginile prezentate sunt de la capătul scărilor care pornesc din Bulevardul Culturii și ajung până la Strada Podului. Gunoaie aruncate de-a valma în fața și în spatele containerelor pentru colectarea selectivă. O mizerie de nedescris, un miros îngrozitor. Păcat de zona aceea frumosă și plină de verdeață. 
Din păcate, nu sunt imagini... rare. V-am mai prezentat imagini similare din Cartierul Câmpinița, de pe Strada Mihai Eminescu din centrul Câmpinei, de pe Aleea Margaretei. În mod cert, mai sunt și alte locuri. A cui e vina? Am greși dacă am spune că doar a autorităților, nu, este și vina celor care aruncă gunoiul în asemenea hal, cărora nu le pasă de ce lasă în urmă. Începem să ne obișnuim cu astfel de imagini și nu e bine.


25 May 2018 10:08 3663 vizualizari


Comentarii


1091 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
770 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
979 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4224 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV