CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă un pas spre reluarea activităților economice în spațiul care a aparținut Uzinei Poiana Câmpina

- Actualitate -

Încă un pas spre reluarea activităților economice în spațiul care a aparținut Uzinei Poiana Câmpina

La Primăria Poiana Câmpina a avut loc vineri, 7 februarie 2020, o nouă întâlnire între primarul Alin Moldoveanu și investitorii are au achiziționat terenurile societății Petroutilaj (fosta uzină Poiana), discuțiile vizând realizarea planului urbanistic zonal (PUZ) pentru întreaga suprafață de 66.957 mp situată în centrul comunei, acolo unde se afla și sediul social al fostei uzine.

Vă reamintim că, anul trecut, mai multe firme au achiziționat părți din terenul de aproape 7 hectare al Petroutilaj pentru a dezvolta diverse afaceri. Ulterior, firmele respective au demarat procedurile de realizare a noului PUZ  necesar schimbării destinației terenului, care până acum figura ca “zonă unitate industrială”. Din terenul total, investitorii au donat 486 mp pentru construirea unui nou sediu al Primăriei Poiana Câmpina, anunțând că vor sprijini și financiar construcția acestui sediu. Donația a fost aprobată de Consiliul Local, terenul fiind inclus în domeniul public al comunei Poiana Câmpina. Planul Urbanistic Zonal va fi realizat pe cheltuiala firmelor implicate, iar Primăria Poiana, deși este unul dintre parteneri având în vedere că are acum un teren în incinta fostului Petroutilaj, nu va contribui financiar la aceast demers, dar va sprijini investitorii la realizarea documentațiilor pentru PUZ. De asemenea, după cum a menționat primarul Alin Moldoveanu, Primăria sprijină firmele respective și în rezolvarea problemelor legate de utilități și la acest capitol fiind nevoie de o serie întreagă de documentații. (video)
Între timp, firmele și-au intabulat terenurile și au realizat documentațiile cadastrale, unele spații au fost amenajate, altele sunt în curs de amenajare, se lucrează permanent în zonă, practic lucrurile se mișcă și este vizibilă dorința investitorilor de a demara cât mai repede afacerile. Reamintim faptul că aici vor funcționa spații de comerț, de producție, de servicii, de depozitare, precum și un hotel și un restaurant. Zona este mare, necesită investiții importante, dar încet-încet planurile investitorilor se vor concretiza. Iar pentru Poiana Câmpina asta înseamnă venituri importante la bugetul local, precum și noi locuri de muncă. În privința noului sediu pentru Primărie, acesta este foarte necesar având în vedere faptul că actualul sediu este vechi și mult prea mic pentru activitatea desfășurată.


08 Feb 2020 12:12 10538 vizualizari


Comentarii






  • 08.02.2020 17:24 Danciu Să nu vă așteptați la mare lucru. Sunteți supra/mega optimistă.
  • 08.02.2020 16:52 Diaconescu Vasile Sunt curios să văd cum vor evolua lucrurile, asta în august când voi veni în concediu, în Comuna natală Succes !
1548 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2622 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2742 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1639 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV