Autoritățile câmpinene au pregătit drumul ocolitor pe la Fântâna cu Cireși - au fost montate indicatoare, oglinzi și s-au toaletat copacii

Actualitate (Categoria articolului)

Având în vedere că de luni, 22 februarie 2021, se vor introduce restricții suplimentare de circulație pe Calea Doftanei din Câmpina (despre care puteți citi aici), autoritățile locale au luat măsuri pentru pregătirea Drumului Taberei, pe la Fântâna cu Cireși.

Astfel, au fost montate indicatoare în mai multe puncte din oraș, prin care se anunță devierea traficului, iar chiar în zona Fântâna cu Cireși, una mai dificilă, ținând cont că drumul este destul de îngust și întortocheat, au fost amplasate trei oglinzi în punctele cu vizibilitate redusă. De asemenea, Atelierul Sere a intervenit și pentru toaletarea copacilor de pe traseul pe unde va fi deviat traficul.
Acum, autoritățile sunt pregătite să intervină dacă va fi nevoie și pentru rezolvarea altor probleme. Drumul Taberei nu este în cea mai bună stare posibilă, o știm cu toții, reabilitarea acestuia fiind mai mult decât necesară. Dar, deocamdată, este singura soluție pentru devierea traficului pe perioada lucrărilor de canalizare și apoi de asfaltare pe Calea Doftanei.
Vă reamintim că de luni, 22 februarie, și până la finalul lunii aprilie 2021, Calea Doftanei va fi închisă între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Voila, astfel că tot traficul ușor și transportul public de persoane va fi deviat pe la Fântâna cu Cireși.

7632 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 20.02.2021 13:33 Ce se va intampla cu traficul greu? Din moment ce e interzis camioane pe str. Drumul Taberei, cei care vor sa mearga la Brebu, Telega, Valea Doftanei (Sotrile exclud deoarece traseul e destul de dificil) pe unde o vor lua?
  • Admin 20.02.2021 14:39 pt Alex - toate detaliile le gasiti intr-un alt articol al nostru - https://campinatv.ro/News/Article/f2e8f5af-81a2-43cc-a921-a337bb814d78_de-luni-22-februarie-2021-se-inchide-circulatia-pe-calea-doftanei-pana-la-intersectia-cu-strada-voila-traficul-va-fi-deviat-pe-la-fantana-cu-ciresi

Actualitate

1767 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

1998 vizualizari
26 feb. 2021 12:15

Simularea unui incendiu la Spitalul Municipal Câmpina. Un exercițiu al ISU Prahova

Joi după-amiază, agitație mare la Spitalul Municipal Câmpina și chiar panică printre trecătorii ocazionali și printre locuitorii din zonă la auzul sirenelor numeroaselor mașini de intervenție ale pompierilor câmpineni. Două autospeciale de stingere, o autoscară și alte două autovehicule au pătruns, cu sirenele pornite, în curtea Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire, a fost vorba doar de un exercițiu al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, prin care s-a verificat modalitatea de intervenție în cazul unui potențial (și nedorit) incendiu.

Alte stiri recente

21 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

2770 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.