Cum sunt distruse băncile din parcurile de la Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Așa cum am scris și cu alte ocazii, la distrus bunuri de pe domeniul public nu ne întrece nimeni. Ne place sau nu, dar printre noi sunt oameni care își varsă nervii (sau prostia) pe coșurile de gunoi, pe băncile din parcuri, pe gărdulețe, stâlpișori, ba chiar și pe indicatoarele rutiere. La Câmpina, astfel de distrugeri sunt frecvente. De o bună bucată de vreme, însă, Poliția Locală a reușit să identifice și să-i amendeze pe cei care își bat joc de domeniul public și de banii câmpinenilor, până la urmă, pentru că ei plătesc pentru bunurile de pe domeniul public.

Scriam recent despre două persoane care au fost identificate ca fiind cele care au distrus într-o noapte trei coșuri de gunoi din Parcul Regele Mihai I (zona Milia), pentru a sustrage dispozitivele metalice din coșurile respective. Zilele acestea, Poliția Locală a identificat alte două persoane care și-au vărsat năduful pe băncile de la Lacul Bisericii, în timpul nopții. Este vorba despre un tânăr de 17 ani din Câmpina și unul de 22 de ani din Florești. Au fost identificați pe baza imaginilor surprinse de camerele video amplasate în zona Lacului Bisericii. (video)
"Întrucât faptele comise întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de distrugere, conform prevederilor articolului 253 din Noul Cod Penal, cazul a fost transmis organelor de cercetare penală. Poliția Locală, atât prin sistemul de monitorizare video, cât și prin patrularea zilnică, are în vedere păstrarea integrității bunurilor aparținând domeniului public și privat al municipiului, acționând, potrivit competențelor legale, în scopul limitării fenomenului contravențional și infracțional", ne-a declarat directorul Poliției Locale Câmpina, Marius Vișan.
Zeci de bănci și până la 200 de coșuri de gunoi sunt distruse anual la Câmpina, după "modelul" din imaginile video puse la dispoziție de Poliția Locală. 

5613 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • boris 18.04.2019 19:53 astia sunt tinerii frumosi si liberi cu hastag rezist?politia sa stea de veghe daca vrea sa incaseze leafa.Daca nu asa i-o fi invatat parintii,ce vad acasa aplica si pe domeniu public,dar si scoala,dascali au si ei vina lor.O zi pe saptamana -vinerea daca agenti economici,Primarie scoli generale si licee ar pune osul s-ar face economii,ar stii sa pretuiasca bunurile publice.Dar originile fiind nesanatoase,uneori fiind si beti dimineata in zori.Administratia Tiseanu are parte de neseriosi care folosesc banii publici-firme de utilitati,lucrari cu dedicatie,etc

Actualitate

1732 vizualizari
23 oct. 2020 21:09

La Cahul (Republica Moldova) a fost realizat locul de joacă finanțat de la bugetul Câmpinei

Încă de anul trecut, municipiul Câmpina a alocat suma de 40.000 lei pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii la Cahul, în Republica Moldova, localitate înfrățită cu Câmpina. Acum, locul de joacă a fost finalizat.

1670 vizualizari
23 oct. 2020 20:47

Ședință de constituire a Consiliului Județean Prahova. Președintele CJ și consilierii județeni au depus jurământul de credință

La Palatul Administrativ din Ploiești a avut loc vineri, 23 octombrie 2020, ședința de constituire a Consiliului Județean Prahova, o ședință festivă în cadrul căreia președintele CJ - liberalul Iulian Dumitrescu și consilierii județeni aleși în urma scrutinului electoral din 27 septembrie au depus jurământul de credință. Printre noii consilieri județeni se numără și doi câmpineni - Rodica Papuc (PNL) și Ioan Adrian Pițigoi (PMP). Luni, 26 octombrie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean pentru alegerea celor doi vicepreședinți.

Alte stiri recente

928 vizualizari
24 oct. 2020 11:01

Candidații din Prahova pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Săptămâna aceasta s-a încheiat depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Remarcăm, la fel ca și în alte rânduri atunci când este vorba de alegeri parlamentare, numărul extrem de mic de câmpineni prezenți pe listele pentru Parlamentul României, practic, unul singur aflându-se pe un loc eligibil - Ioan Adrian Pițigoi, care deschide lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.

1323 vizualizari
24 oct. 2020 07:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.