CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A trecut un an de la începerea lucrărilor în Parcul de la Soldat din Câmpina...

- Actualitate -

A trecut un an de la începerea lucrărilor în Parcul de la Soldat din Câmpina...

Astăzi, 24 aprilie 2019, se împlinește un an de când a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina. Lucrările încă nu sunt gata și în continuare vedem în parc doar doi muncitori care încearcă să... muncească. Ne place sau nu, ceea ce a făcut societatea Construct Edil SRL Câmpineanca, din județul Vrancea, cu lucrarea din Parcul de la Soldat chiar este o bătaie de joc.

Prin contract, termenul de finalizare a lucrării era de patru luni, deci până la 24 august 2018. Apoi, s-a tot prelungit prin acte adiționale până la 13 septembrie, apoi până la 25 octombrie. În cele din urmă, parcul nu a fost gata nici la 1 Decembrie, astfel încât sărbătoarea Centenarului a fost umbrită de șantierul în care s-au desfășurat festivitățile. A trecut și iarna, a fost vreme bună, a venit primăvara, iar lucrarea tot nu e gata. Iar trist este faptul că se lucrează ca la început, cu doi muncitori. Poate vă mai amintiți titlul unuia dintre articolele scrise de noi anul trecut, în luna mai - Cu un muncitor care lucrează și doi care se uită, va fi gata Parcul de la Soldat în patru luni? Cam așa este și acum...
Multe lucrări nu ar mai fi de făcut în parc, doar că nu prea are cine să le facă. Mai trebuie realizată Steaua Nordului, în mijlocul parcului, la intersecția celor două alei, trebuie să se facă racordarea la rețeaua de energie electrică a fântânii pavimentale și a câtorva stâlpi și mai trebuie înlocuite plăcile de granit pe aproximativ 60mp (plăcile puse astă-iarnă și care s-au spart între timp). Deci în zece zile, maxim 15, parcul ar trebui să fie gata, dar la ritmul în care se lucrează, probabil că va mai dura ceva timp până la inaugurare. Situația este destul de delicată, iar situația dintre Primărie și firma constructoare este destul de tensionată. Constructorul cere bani în plus pentru această lucrare. Primăria are o singură factură neachitată, ultima, cea care va fi plătită la finalul lucrărilor și nu intenționează să dea bani în plus. Mai ales că firma este în mare întâziere, iar până în acest moment ar avea de achitat penalități de peste 60.000 lei. Din care nu a achitat nimic și, probabil, nici nu va achita. Vă reamintim, pentru modernizarea Parcului de la Soldat, administrația locală a alocat 1.682.780 lei.


24 Apr 2019 19:55 4330 vizualizari


Comentarii


  • 24.04.2019 20:43 yuly Arata incompetenta made Tiseanu si Pitigoi.Au schimbat site primariei.Adaugirile oare nu costa tot populatia saracita din Campina.
1646 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
575 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
777 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
861 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV