61 de "bobocei" au trecut astăzi pragul Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

9 septembrie 2019 este ziua în care a început un nou an școlar, o zi importantă, o zi specială mai ales pentru “boboceii” de la clasa pregătitoare. La Școala Gimnazială Centrală Câmpina învață 620 de elevi, printre ei numărându-se și 61 de “bobocei” unul care frumos și mai emoționat ca altul. Iar mai emoționați decât ei au fost, cu siguranță, părinții.

La deschiderea noului an școlar, elevii Școlii Centrale, alături de părinți și bunici, au fost întâmpinați de directorul instituției, profesor Florentina Dumitrașcu, precum și de colectivul de cadre didactice de la această instituție de învățământ. S-au intonat imnul național și imnul școlii, s-au spus cuvinte frumoase de bun venit, a fost prezentată structura anului școlar, au vorbit mai mulți invitați, pentru ca apoi toți elevii să meargă în sălile de curs împreună cu învățătorul sau profesorul diriginte. Au avut întâietate, evident, cei 61 de “bobocei” repratizați în trei clase. Administrația locală a fost reprezentată la ceremonia de deschidere a noului an de învățământ de la Școala Gimnazială Centrală de administratorul public - Remus Bădulescu și de directorul Poliției Locale, Marius Vișan.
”Începem un nou an școlar care va avea 35 de săptămâni, cu una mai puțin pentru elevii din clasele a VIII-a. La Școala Centrală nu avem modificări în echipa cadrelor didactice, unde avem 49 de persoane. Efectivele de elevi sunt împărțite în 24 de clase, 13 în ciclul primar și 11 în ciclul gimnazial, un total de 620 de elevi, dintre care 61 la cele trei clase pregătitoare”, ne-a declarat profesor Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Centrale Câmpina. (video)

2895 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

5704 vizualizari
13 dec. 2019 18:22

Accident în Câmpina. O femeie a fost lovită de un autoturism în apropierea Bisericii de la Lac. Șoferul era băut

2 comentarii

Vineri, 13 decembrie, s-a dovedit o zi cu ghinion pentru doi câmpineni - o femeie de 50 de ani și un bărbat de 51 de ani, conducătorul autovehiculului care a lovit-o pe femeie. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

2829 vizualizari
12 dec. 2019 11:04

Brazi românești și... norvegieni în Piața Centrală Câmpina

1 comentarii

Săptămâna aceasta în Piața Centrală Câmpina și în Piața Fibec au apărut la comercializare pomii pentru Crăciun, brazi și molizi, unii de proveniență autohtonă, alții aduși din Norvegia, după cum spun comercianții și după cum se menționează pe etichete. Oferta este bogată, sunt brazi de toate dimensiunile, foarte frumoși, iar prețurile încep de la 80 lei bucata, până la câteva sute bune de lei, în funcție de dimensiune. Cu cât bradul este mai mare și mai bogat, cu atât crește și prețul.

Alte stiri recente

517 vizualizari
14 dec. 2019 17:36

Copiii au împodobit bradul și au cântat colinde la PNL Câmpina

Păstrând tradiția ultimilor ani, la PNL Câmpina bradul de Crăciun a fost împodobit de copii. Și tot ei au fost cei care au creat o atmoferă specifică sărbătorilor de iarnă, cu poezii și colinde. Acțiunea a avut loc vineri, 13 decembrie și a fost organizată de doamnele din PNL.

2428 vizualizari
13 dec. 2019 20:51

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 decembrie 2019

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.