61 de "bobocei" au trecut astăzi pragul Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

9 septembrie 2019 este ziua în care a început un nou an școlar, o zi importantă, o zi specială mai ales pentru “boboceii” de la clasa pregătitoare. La Școala Gimnazială Centrală Câmpina învață 620 de elevi, printre ei numărându-se și 61 de “bobocei” unul care frumos și mai emoționat ca altul. Iar mai emoționați decât ei au fost, cu siguranță, părinții.

La deschiderea noului an școlar, elevii Școlii Centrale, alături de părinți și bunici, au fost întâmpinați de directorul instituției, profesor Florentina Dumitrașcu, precum și de colectivul de cadre didactice de la această instituție de învățământ. S-au intonat imnul național și imnul școlii, s-au spus cuvinte frumoase de bun venit, a fost prezentată structura anului școlar, au vorbit mai mulți invitați, pentru ca apoi toți elevii să meargă în sălile de curs împreună cu învățătorul sau profesorul diriginte. Au avut întâietate, evident, cei 61 de “bobocei” repratizați în trei clase. Administrația locală a fost reprezentată la ceremonia de deschidere a noului an de învățământ de la Școala Gimnazială Centrală de administratorul public - Remus Bădulescu și de directorul Poliției Locale, Marius Vișan.
”Începem un nou an școlar care va avea 35 de săptămâni, cu una mai puțin pentru elevii din clasele a VIII-a. La Școala Centrală nu avem modificări în echipa cadrelor didactice, unde avem 49 de persoane. Efectivele de elevi sunt împărțite în 24 de clase, 13 în ciclul primar și 11 în ciclul gimnazial, un total de 620 de elevi, dintre care 61 la cele trei clase pregătitoare”, ne-a declarat profesor Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Centrale Câmpina. (video)

2577 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.