Câmpineanca Ioana Plăvan, locul 9 la aruncarea suliței, în Norvegia, la Campionatul European pe Echipe

Sport (Categoria articolului)

În perioada 9-11 august, la Sandnes, în Norvegia, are loc Campionatul European de Atletism pentru Echipe, competiție la care este prezentă și echipa României, din care fac parte și două câmpinence - Andreea Lungu (aruncarea discului, antrenor Mihaela Marin) și Ioana Plăvan (aruncarea suliței, antrenor Nicolae Pavel).

După ce în prima zi a întrecerilor, Andreea Lungu s-a clasat pe locul 9 în proba de aruncarea discului, sâmbătă, în proba de aruncarea suliței, Ioana Plăvan a aruncat 48,33m, cu care s-a clasat pe același loc 9, aducând trei puncte în contul echipei naționale a României.
Ioana Plăvan a reușit o performanță sportivă superioară celei cu care a câștigat recent Campionatul Național de Seniori, 46,72m. De asemenea, reamintim că Ioana Plăvan este în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău, după ce ani la rând a fost legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
În Norvegia, după două zile de întreceri, România se află pe locul 7.

Citiți și Andreea Lungu, locul 9 pentru România la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia

4674 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

644 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1572 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

585 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

772 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.