CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Blocul de necesitate din Câmpina este aproape gata, dar nu are utilități

- Actualitate -

Blocul de necesitate din Câmpina este aproape gata, dar nu are utilități

Blocul de necesitate trebuia să fie gata în luna august, conform contractului de execuție. La cererea constructorului, Primăria Câmpina a acceptat prelungirea cu o lună a termenului de finalizare. A trecut și septembrie, ne apropiem deja de jumătatea lunii octombrie, iar lucrările nu s-au încheiat.

Potrivit reprezentanților Primăriei Câmpina, investiția va fi gata după realizarea branșamentelor pentru energie electrică, gaze și apă, dar nu ni s-a comunicat un termen exact. Practic, blocul nu are utilități, iar din informațiile noastre, problema este destul de complicată. Administrația locală ar fi trebuit să aducă utilitățile până la bloc (și asta nu acum, la finalul construcției, ci de mai multă vreme), iar firma care a construit blocul trebuia să se ocupe doar de branșamente. Dar cum și de unde să se aducă utilitățile? S-a constatat că blocul nu poate fi racordat la rețeaua de apă de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, unde sunt racordate și blocurile de la IRA, pentru că presiunea apei este și așa scăzută. În aceste condiții, o soluție ar fi racordarea la rețeaua de pe Strada Sălaj, dar cum și pe unde să se sape, în acea zonă aflându-se supermarketul Kaufland? De canalizare nu se spune și nu se știe nimic, iar în privința energiei electrice, cel mai probabil racordul se va face la Căminul Petrol din Bulevardul Bălcescu (aerian sau subteran). Până la urmă, se vor găsi soluții, pentru că trebuie găsite. Blocul de necesitate este o investiție importantă și necesară. Sperăm doar că nu vom sta să ne uităm la el cât de mare și frumos este și că își va demonstra utilitatea într-un timp relativ scurt. A fost construit pentru ca aici să fie mutate familiile din blocurile cu probleme (A6 de pe Schelelor, blocurile cu bulină roșie) pe perioada consolidării acestora. 
Vă reamintim, blocul de necesitate are 16 garsoniere și 56 apartamente cu două camere. A costat 9,5 milioane lei fără TVA (95 miliarde lei vechi), finanțarea fiind asigurată dintr-un credit luat de administrația locală de la BRD. Blocul a fost construit de firma Victor Construct SRL Botoșani.


07 Oct 2016 10:40 7621 vizualizari



Comentarii






  • 01.06.2021 21:02 Preduti Angel Buna seara , cum putem achiziționa un apartament acolo ? Sunt interesat am 33 de ani și m-ar interesa o casa pe cont propiu . Multumesc
  • 08.10.2016 11:23 Nicoleta Nastase Atat prostie intr-un loc doar la o institutie condusa de Tiseanu poti gasi! Sau la Caracal! Ca nu e nici o diferenta!
  • 07.10.2016 16:04 Dorel Treaba tipic românească!!! Nu ar trebui sa își dea demisia toți incompetenții din primărie, in frunte cu Tiseanu, care nu au făcut lucrările de utilități pana acum! Tiseanule, de aici cât ți-ai tras?
  • 07.10.2016 11:44 Balan Adică, trebuie sa spargă din nou bd. Bălcescu?!?
2565 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1409 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5178 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1128 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV