Stațiile din Câmpina arată jalnic. Da, știm, nu e o noutate...

Social (Categoria articolului)

Noi am mai scris de-a lungul timpului despre modul în care arată stațiile pentru transportul public, dar revenim acum pentru că subiectul a fost discutat, în sfârșit, și la nivelul administrației locale. Nu foarte serios și nici cu stabilirea unor măsuri concrete, dar măcar a mai văzut cineva unde sunt nevoiți să stea oamenii când așteaptă microbuzul.

La şedinţa Consiliului Local Câmpina, de la finalul lunii februarie, consilierul Luminiţa Dumitrescu a vorbit despre stații și a propus modernizarea lor: „Am trecut de curând prin Sinaia şi mi-a plăcut aspectul staţiilor de transport public. Sunt nişte construcţii frumoase, din lemn masiv, cu un chioşc pentru bilete. Poate la noi nu ar fi nevoie de chioșc, dar i-am putea găsi o altă întrebuinţare sau chiar am putea renunţa la el. Acum, eu nu spun că este cea mai bună variantă să avem stații ca la Sinaia, dar, oricum, trebuie făcut ceva pentru că staţiile din Câmpina chiar arată jalnic!” 
A răspuns primarul Horia Tiseanu, dar din păcate cu o ironie total nepotrivită: „Doamna consilier, noi nu putem să facem stații din lemn, pentru că un astfel de model se pretează pentru o zonă montană, iar noi nu suntem într-o astfel de zonă, după cum probabil ştiţi”. 
Bun, deci nu mai modernizăm stațiile pentru că nu se pretează lemnul? Le lăsăm așa crăpate și mizerabile, cu urmele a zeci de rânduri de afișe unele inclusiv de la evenimentele organizate de Primăria Câmpina?! Păi dacă lemnul nu e bun, să găsim o altă soluție, în funcție de cât se poate aloca de la buget, dacă se dorește cu adevărat să se facă treabă. Noi am găsit câteva variante. Mai bine spus, vă arătăm ce soluții au găsit alții, unii mai săraci, alții mai bogați, măcar așa, să demonstrăm că se poate. 

5801 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vali 07.03.2016 11:21 Starea jalnica a stațiilor este doar una dintre petele de pe obrazul acestui oraș încă frumos!
  • mariciuc 07.03.2016 13:13 ar trebui sa revenim la vechiul sistem in care transportul s a apartina de primarii, si sa fie mai ieftin in marile orase inca mai exista .la noi este scump si conditi foarte rele
  • Valentin 08.03.2016 08:13 Si statiile de transport arata cat de gospodar este primarul unei urbe!
  • Voinea Tinel 09.03.2016 22:44 Normal ca statiile arata cum arata,Primarul foloseste masina de 28 mii euro, platita de locuitorii ce folosesc mizeriile de statii. Trebuiesc lipite afise electorale cu mutrele celor disperati de banii publici.

Social

2243 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4339 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1132 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2551 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.