Primarul Câmpinei și consilierii locali au depus jurământul de credință

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina. O ședință festivă, desfășurată în prezența prefectului județului, Cosmin Georgescu. Noii consilieri au fost validați și au depus jurământul de credință. Pe Constituție și Biblie a jurat și Horia Tiseanu, care astăzi și-a început oficial cel de-al patrulea mandat de primar.

Ședința în sine a mers aproape ca pe roate. S-a constituit comisia de validare, au fost verificate documentele în baza cărora au fost aleși consilierii locali, apoi aceștia au fost validați și au jurat să respecte Constituția și legile țării și să facă totul pentru binele Câmpinei. Totul a decurs fără probleme. Așadar, avem primar și Consiliu Local. La ședința festivă de astăzi au fost prezenți și lideri de la județ: Cătălina Bozianu - președintele PMP Prahova, Bogdan Toader - președintele PSD Prahova și, pentru scurt timp, George Ionescu - copreședintele PNL Prahova. De asemenea, a fost prezent și Sergiu Vârlan - viceprimarul orașului Cimișlia din Republica Moldova, localitate cu care Câmpina este înfrățită.

Vă reamintim componența Consiliului Local Câmpina: 
PNL - Elena Albu, Monica Clinciu, Dragomir Enache, Marian Dulă, Florin Frățilă, Adrian Dochia, Corina Topală, Viorel Bondoc
PSD - Constantin Cândea, Mihaela Petrovici, Ion Dragomir, Livia Lupu, Andrei Duran, Ioan Petrescu, Anda Lorena Frâncu
PMP - Adrian Pițigoi și Robert Minea
ALDE - Daniel Ioniță și Gabriel Dima 

8283 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2507 vizualizari
16 iun. 2019 11:14

În atenția administrației locale câmpinene. Lăsați copiii să bată mingea gratuit pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot!

1 comentarii

Câțiva copii de gimnaziu, vreo cinci, s-au dus să joace baschet pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot din municipiul Câmpina. Nu li s-a permis accesul de către paznicul de la bazin. Patru dintre ei au încercat din nou, în ziua următoare, iar situația a fost aceeași - "Nu se intră decât contra-cost. Plătiți taxa de intrare, îmi aduceți chitanța și vă las să jucați". Cam așa stau lucrurile, iar părinții sunt revoltați că, pe un teren realizat cu fonduri de la bugetul local, nu este permis accesul gratuit al copiilor. Copii de 11-12 ani, care vor să bată mingea și să arunce la coș. Taxa de închiriere a terenului multifuncțional, aprobată de Consiliul Local Câmpina, este de 25 lei/oră de luni până vineri, între orele 8.00-16.00; 35 lei/oră de luni până vineri, între orele 16.00-22.00 și în week-end.

2847 vizualizari
14 iun. 2019 18:25

Pagube de peste 77 milioane lei după ploile din ultimele două săptămâni. Câmpina și mai multe comune din jur, pe lista localităților afectate

Prefectul Mădălina Lupea a convocat vineri, 14 iunie, la sediul Prefecturii Prahova, o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, principalul punct al discuțiilor fiind evaluarea pagubelor produse de ploi și inundații, în ultimele două săptămâni, în toate localitățile județului Prahova. Valoarea totală a sumelor necesare pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse de ploile torențiale, de viituri și inundații se ridică la peste 77 milioane lei.

Alte stiri recente

4085 vizualizari
16 iun. 2019 20:42

Intervenții ale jandarmilor pentru îndepărtarea urșilor din Breaza, Șotrile, Telega, Valea Doftanei, Azuga și Bușteni

Jandarmii prahoveni au avut mai multe intervenții, în ultimele zile, la solicitarea unor locuitori sau turiști, pentru îndepărtarea urșilor din preajma unor gospodării ori din zona unor trasee turistice. Numai în acest week-end s-au efectuat nouă astfel de intervenții, urșii fiind alungați cu semnalele acustice și luminoase de la autospecialele Jandarmeriei. Iar astfel de cazuri nu s-au înregistrat doar în stațiunile montane, unde se întâmplă frecvent ca urșii să coboare în căutare de mâncare, ci și la Breaza, la Șotrile, Telega și Valea Doftanei.

2813 vizualizari
15 iun. 2019 21:19

Atletismul câmpinean are din nou motive de bucurie - Ioana Plăvan, campioană națională la suliță; Andreea Lungu, bronz la greutate

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Tineret, Câmpina a avut din nou motive de bucurie, două atlete câmpinene urcând pe podium, una dintre ele chiar pe treapta cea mai înaltă.