Primarul Câmpinei și consilierii locali au depus jurământul de credință

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina. O ședință festivă, desfășurată în prezența prefectului județului, Cosmin Georgescu. Noii consilieri au fost validați și au depus jurământul de credință. Pe Constituție și Biblie a jurat și Horia Tiseanu, care astăzi și-a început oficial cel de-al patrulea mandat de primar.

Ședința în sine a mers aproape ca pe roate. S-a constituit comisia de validare, au fost verificate documentele în baza cărora au fost aleși consilierii locali, apoi aceștia au fost validați și au jurat să respecte Constituția și legile țării și să facă totul pentru binele Câmpinei. Totul a decurs fără probleme. Așadar, avem primar și Consiliu Local. La ședința festivă de astăzi au fost prezenți și lideri de la județ: Cătălina Bozianu - președintele PMP Prahova, Bogdan Toader - președintele PSD Prahova și, pentru scurt timp, George Ionescu - copreședintele PNL Prahova. De asemenea, a fost prezent și Sergiu Vârlan - viceprimarul orașului Cimișlia din Republica Moldova, localitate cu care Câmpina este înfrățită.

Vă reamintim componența Consiliului Local Câmpina: 
PNL - Elena Albu, Monica Clinciu, Dragomir Enache, Marian Dulă, Florin Frățilă, Adrian Dochia, Corina Topală, Viorel Bondoc
PSD - Constantin Cândea, Mihaela Petrovici, Ion Dragomir, Livia Lupu, Andrei Duran, Ioan Petrescu, Anda Lorena Frâncu
PMP - Adrian Pițigoi și Robert Minea
ALDE - Daniel Ioniță și Gabriel Dima 

8192 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

486 vizualizari
22 mar. 2019 13:38

Lucrări pentru introducerea unui canal de colectare a apelor pluviale la intersecția străzilor I.H. Rădulescu și Drumul Taberei din Câmpina

La intersecția străzilor Ion Heliade Rădulescu, Drumul Taberei și Muscelului din municipiul Câmpina este în curs de execuție o lucrare de colectare a apelor pluviale și de dirijare a acestora spre pârâul Câmpinița. Este o investiție despre care se vorbește de mai mulți ani, dar abia în 2018 a fost aprobată de Consiliul Local, iar licitația în vederea executării lucrărilor a fost finalizată în ianuarie 2019.

1897 vizualizari
21 mar. 2019 11:40

Ziua Internațională a Francofoniei, sărbătorită la Școala Centrală Câmpina

La intrarea în incinta Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina atrage imediat atenția o expoziție deosebită. Desene, picturi, machete, mânuțe cu mesaje scrise în limba franceză, steagul României alături de cel al Franței. Copiii au sărbătorit ieri, 20 martie 2019, Ziua Internațională a Francofoniei, iar întreaga săptămână este dedicată limbii franceze.

Alte stiri recente

602 vizualizari
22 mar. 2019 12:40

Pericol real pentru copii - o gaură în asfalt, la ieșirea din incinta Școlii "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Mai mulți părinți ai căror copii învață la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina ne-au semnalat existența unei gropi apărute chiar în zona pe unde elevii intră și ies în/din instituția de învățământ. Este vorba despre zona adiacentă porților laterale, cele dinspre sediul Distrigaz. Părinții sunt îngrijorați ca nu cumva această gaură din asfalt să devină o capcană pentru copii lor. La rândul nostru, semnalăm această problemă autorităților locale, cu speranță că vor lua măsurile necesare.

1809 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor: