Amenajări pentru o așteptare mai... ușoară a pacienților la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

De câteva zile, la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina se lucrează de zor. Se amenajează o copertină, urmează să fie amplasate și câteva bănci, astfel încât așteptarea celor care au neapărată nevoie de serviciile medicale de aici să fie puțin mai ușoară, mai ales având în vedere că vine vremea rece.

”Pentru că situația actuală a Spitalului Municipal, cea de suport COVID, va mai continua, și pentru că vremea a început să se strice, am decis să facem câteva mici amenajări la intrarea în Ambulatoriu. Se amenajează o copertină, vor fi amplasate și niște băncuțe, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să aștepte în ploaie sau zăpadă și în picioare. Reamintim tuturor că noi încercăm să facem programările pacienților astfel încât, dacă se respectă aceste programări, practic, ar trebui ca nimeni să nu fie nevoit să aștepte decât maximum câteva minute. Totuși, am făcut aceste amenajări, așa cum am realizat și o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, în zona intrării la radiologie”, ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.
De asemenea, situația Spitalului Municipal Câmpina continuă să rămână una complicată. ”Avem un număr limitat de medici care vin în interacțiune cu pacienții COVID pozitivi și este o presiune foarte mare asupra lor. În acest moment, în spital sunt internate aproximativ 50 de persoane, dar, din păcate secția ATI este plină, iar presiunea în Secția de Boli Interne este din ce în ce mai mare, aici fiind deja destul de multe cazuri grave. Facem față cu greu situației, în primul rând din cauza insuficienței personalului”, a precizat managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu.

4221 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 01.10.2020 10:28 Ok, probabil ca ideea nu e rea, dar chiar nu au gasit o solutie care sa arate mai bine? Arata oribil constructia aia, asa cum arata si rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati.... Sunt curios cine a propus solutiile astea, cine le-a aprobat, nu au vazut ca arata ca un sopron?!

Actualitate

865 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1102 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Alte stiri recente

1740 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1485 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.