CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

100 de persoane în autoizolare la Câmpina, la 20 martie 2020. Poliția Locală, apel la cetățeni

- Actualitate -

Numărul persoanelor care intră în autoizolare pe teritoriul municipiului Câmpina crește de la o zi la alta. Vineri, 20 martie, Direcția de Sănătate Publică Prahova a transmis Primăriei Câmpina că în evidențele sale se află 100 de persoane din Câmpina aflate în autoizolare la domiciliu. Din fericire, până la această dată în Câmpina nu există cazuri de infectare cu coronavirus și nici persoane aflate în carantină.

În cadrul conferinței de presă organizate vineri, 20 martie, la Primăria Câmpina, directorul Poliției Local Câmpina, Marius Vișan, a vorbit despre evoluția numărului de persoane aflate în autoizolare, dar a făcut și un apel la câmpineni: ”Pe prima listă primită de la DSP erau mai puțin de zece persoane, apoi am ajuns la 45 și acest număr tot crește de la o zi la alta. Fiind acum în subordinea Poliției Naționale, am luat o serie de măsuri, inclusiv instituirea unor patrule mixte a căror principală sarcină este supravegherea acestor persoane autoizolate. Pentru noi sunt foarte importante semnalele de la oameni, dar noi trebuie să verificăm fiecare informație în parte, ceea ce durează. Fac un apel la câmpineni să ne semnaleze prin mijloacele deja cunoscute orice situație pe care o cunosc de persoană care fie vine dintr-o zonă cu risc ridicat de infectare cu coronavirus, fie a intrat în contact cu o persoană venită din aceste zone, pentru că, cel mai important, cel puțin în acest moment, este identificarea și izolarea tuturor persoanelor care ar putea fi infectate”. (video)

La nivelul județului Prahova, la data de 21 martie 2020, Direcția de Sănătate Publică monitorizează 2.603 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. 643 de persoane au intrat sub această măsură în ultimele 24 de ore, iar 28 au finalizat perioada de izolare de 14 zile. În carantină instituționalizată se află 76 de persoane. Instituţia Prefectului Prahova, Inspectoratul Judeţean de Poliție Prahova și Inspectoratul de Jandarmi Judeţean au stabilit și pus în aplicare un plan de măsuri pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu în cazul persoanelor cărora DSP Prahova le-a dat această dispoziție.
În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 622 de misiuni de verificare a respectării măsurii de autoizolare la domiciliu în cazul a 1.560 de persoane. La 24 de agenți economici a fost controlată respectarea suspendării activității de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri. Pentru aceste demersuri au fost angrenați 450 de polițiști, jandarmi și polițiști locali.


21 Mar 2020 18:21 4092 vizualizari



Comentarii






  • 21.03.2020 21:01 Dumitrescu Elena Foarte bine lucrat si apreciez cea ce faceti dar cei ce nu au posibilitati materiale sa se intretina pe perioada carantinei ce se întâmplă ?
2492 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2588 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1437 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5323 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV