Iată ce a rămas din containerul pentru colectarea selectivă a deșeurilor, incendiat aseară pe Bulevardul Carol I din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat seara trecută, un container pentru deșeuri a ars ca o torță în Câmpina, pe Bulevardul Carol I, lângă blocurile situate vis-a-vis de Biserica "Adormirea Maicii Domnului" (de la Brazi). Locatarii au văzut fumul și au anunțat pompierii. Având în vedere că în container se aflau PET-uri, cartoane și hârtie, incendiul s-a manifestat tot mai violent.

Pompierii au stins flăcările, dar din container a rămas ceea ce vedeți în imagine. Vă reamintim că este vorba despre unul dintre containerele noi pentru colectarea selectivă a deșeurilor, acele containere achiziționate cu 300.000 lei (fără TVA) de administrația locală și montate în peste 50 de locații din Câmpina. Cazul a fost preluat de Poliția Municipală Câmpina - Biroul de Investigații Criminale și asta pentru că prejudiciul este de aproximativ 7.500 lei, iar focul nu a izbucnit întâmplător, din primele cercetări reieșind faptul că avem de-a face cu o incendiere intenționată. Practic, cineva a aruncat țigara aprinsă sau chiar chibrituri aprinse prin fantele metalice ale containerului. 
În zonă nu există camere video de supraveghere, iar iluminatul este destul de slab. Există, totuși, unii martori care ar fi văzut trei minori, seara trecută, în preajma platformei betonate pe care sunt amplasate containerele pentru gunoiul menajer. Cercetările continuă și, potrivit surselor noastre, nu ar fi primul caz de incendiere a containerelor/pubelelor de gunoi din municipiu, dar este prima dată când "victimă" cade unul dintre containerele noi pentru colectarea selectivă.

Citiți și Container în flăcări, pe Bulevardul Carol I din Câmpina

4164 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4392 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3336 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

503 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

529 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).