Poliția a reacționat în urma articolului nostru privind o parcare incredibilă din fața unui centru comercial din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova ne-a transmis reacția acestei instituții în urma articolului nostru privind parcarea incredibilă din fața unui centru comercial din Câmpina, dar și despre prezența unui echipaj de Poliție în zona respectivă.

Având în vedere apariția în spațiul public a articolului ”Primim de la cititori. Lângă parcarea incredibilă din fața unui centru comercial se afla și....o mașină de poliție", compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că la data de 13 august, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în parcarea publică a unui complex comercial, au observat pe culoarul principal, un autoturism oprit neregulamentar. Astfel, aceștia au pus în funcțiune mijloacele speciale de avertizare luminoase, au parcat autospeciala de poliție în fața autoturismului în cauză și s-au deplasat în incinta complexului comercial unde prin intermediul amplificatorului de voce, s-a transmis un mesaj de identificare a conducătorului auto. La scurt timp, șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă 36 de ani din municipiul Câmpina, căruia i s-a atras atenția să respecte regulile de circulație pe drumurile publice respectiv pe cele care reglementează oprirea și staționarea vehiculelor și să adopte pe viitor un comportament care sa nu afecteze fluența și siguranța circulației rutiere.

4001 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin Oprea 18.08.2023 09:37 Pe vremea lui Dosaru am sesizat o masina de poliție parcata pe loc de persoana cu handicap. Poze. Altul care depășea pe linie continua fără sa fie in misie. Poze și film. Urmarea, Dosaru mi-a făcut dosar penal pentru ultraj. La interogatoriu și procurăreasa mi-a spus ca și ea parcheză pe acele locuri. Așa că aveți grijă … Se vede din poza ca nu avea nici un semnal aprins
  • Duta Niculae 18.08.2023 16:01 Ăștia chiar ne cred proști pe toți și “punem botul”la ce spun ei? Păi dacă era așa nu putea fi cu echipajul doar un agent,unul trebuia să fie ori lângă mașina parcară neregulamentar ori în mașina de poliție pentru că acel taximetrist putea la oricare magazin din preajmă sau putea fi la grătarul de afară,deci stimate “organe de ordine publică”nu mai mințiți și asumați-vă Greșelile!

Actualitate

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.

Alte stiri recente

868 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

883 vizualizari
11 apr. 2024 17:16

Liga A Prahova, etapa a 24-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 24-a din Liga A Prahova vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările: