CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Poliția a reacționat în urma articolului nostru privind o parcare incredibilă din fața unui centru comercial din Câmpina

- Actualitate -

Poliția a reacționat în urma articolului nostru privind o parcare incredibilă din fața unui centru comercial din Câmpina

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova ne-a transmis reacția acestei instituții în urma articolului nostru privind parcarea incredibilă din fața unui centru comercial din Câmpina, dar și despre prezența unui echipaj de Poliție în zona respectivă.

Având în vedere apariția în spațiul public a articolului ”Primim de la cititori. Lângă parcarea incredibilă din fața unui centru comercial se afla și....o mașină de poliție", compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că la data de 13 august, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în parcarea publică a unui complex comercial, au observat pe culoarul principal, un autoturism oprit neregulamentar. Astfel, aceștia au pus în funcțiune mijloacele speciale de avertizare luminoase, au parcat autospeciala de poliție în fața autoturismului în cauză și s-au deplasat în incinta complexului comercial unde prin intermediul amplificatorului de voce, s-a transmis un mesaj de identificare a conducătorului auto. La scurt timp, șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă 36 de ani din municipiul Câmpina, căruia i s-a atras atenția să respecte regulile de circulație pe drumurile publice respectiv pe cele care reglementează oprirea și staționarea vehiculelor și să adopte pe viitor un comportament care sa nu afecteze fluența și siguranța circulației rutiere.


18 Aug 2023 07:29 4021 vizualizari


Comentarii






  • 18.08.2023 16:01 Duta Niculae Ăștia chiar ne cred proști pe toți și “punem botul”la ce spun ei? Păi dacă era așa nu putea fi cu echipajul doar un agent,unul trebuia să fie ori lângă mașina parcară neregulamentar ori în mașina de poliție pentru că acel taximetrist putea la oricare magazin din preajmă sau putea fi la grătarul de afară,deci stimate “organe de ordine publică”nu mai mințiți și asumați-vă Greșelile!
  • 18.08.2023 09:37 Florin Oprea Pe vremea lui Dosaru am sesizat o masina de poliție parcata pe loc de persoana cu handicap. Poze. Altul care depășea pe linie continua fără sa fie in misie. Poze și film. Urmarea, Dosaru mi-a făcut dosar penal pentru ultraj. La interogatoriu și procurăreasa mi-a spus ca și ea parcheză pe acele locuri. Așa că aveți grijă … Se vede din poza ca nu avea nici un semnal aprins
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1538 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
1846 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1468 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3257 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV