CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

- Interviuri -

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

În acest sens, am avut o discuție interesantă cu Adrian Pițigoi, fost viceprimar al municipiului Câmpina, persoană cu multe campanii electorale la activ și care are cea mai bogată experiență în politică și administrație după Horia Tiseanu și Alin Moldoveanu.
Adrian Pițigoi a realizat o radiografie a campaniei electorale, plecând de la importantul subiect al alegerilor europarlamentare, estompate la noi de alegerile locale. În privința acestora din urmă, fostul viceprimar al Câmpinei a vorbit despre derularea campaniei electorale, cele mai interesante proiecte, dar și opțiunile sale politice la nivelul președintelui Consiliului Județean, dar și la nivel local. Sigur, cea mai mare parte a discuției a fost axată pe ceea ce se întâmplă la Câmpina. S-a declarat un susținător al candidatului PSD la funcția de primar, Irina Nistor, și l-a criticat în termeni foarte duri pe Alin Moldoveanu. De la ”trebuie să justifice averea și să arate câmpinenilor diploma de bacalaureat” și până la afirmația cu multiple implicații că ”de patru ani, domnul Moldoveanu se străduiește să finalizeze ce a moștenit din mandatul precedent, în care eu am fost viceprimar”.
În privința votului politic, privind Consiliul Local, opinia lui Adrian Pițigoi a fost că ”vor intra în Consiliu doar cele două puteri - PSD și PNL, la care se va adăuga Partidul Câmpina Curată. Sunt la limită, cred eu, Alianța Dreapta Unită și Partidul Oamenilor Liberi”. De asemenea, fostul viceprimar a atacat dur alianța dintre USR, PMP și Forța Dreptei: ”Cât timp acolo este doamna Viorica Vane, mama președintelui PNL, Alexandru Vane, nu mă convinge nimeni că domnia sa nu va fi cu inima alături de băiatul său, implicit de PNL și Alin Moldoveanu”.
A fost o discuție interesantă, în care s-au punctat multe lucruri pe care un om cu experiență în administrație ”le vede” bine. Așadar, urmăriți interviul cu Adrian Pițigoi, pentru că merită!


21 May 2024 22:09 1435 vizualizari


Comentarii


2061 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1433 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
2405 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
2129 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV