Precizări ale Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac

Actualitate (Categoria articolului)

În urma publicării articolului nostru Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi, Primăria ne-a transmis câteva precizări legate de obiectul contractului încheiat cu SC Cartagris Limited SRL Câmpina, firma care a câștigat selecția de oferte organizată municipalitate. Mai exact, este vorba despre lucrările și dotările care intră în suma de 480.838 lei (fără TVA), cât reprezintă valoarea contractului.

"Obiectul contractului este amenajarea unei zone de recreere cu destinația parc și cuprinde următoarele lucrări:
- amenajare peisagistică: toaletare și plantare de arbuști, semănare gazon;
- mobilier urban: achiziționarea și montarea a 21 bănci, 14 coșuri de gunoi, un gărduț metalic și unul din lemn;
- aparate fitness și echipamente de joacă: achiziționarea și montarea a 8 aparate fitness și a cinci locuri de joacă pentru copii (probabil este vorba despre cinci echipamente pentru locul de joacă, nu cinci locuri de joacă, n.r.);
- Instalații electrice: realizarea unei noi instalații electrice prin montarea a 21 de stâlpi de iluminat public;
- Terasamente: pregătirea terenului;
- Amenajare parc: săpături, alei, borduri, covor de cauciuc pentru locurile de joacă.
Valoarea tuturor acestor lucrări este de 480.838,37 lei și cuprinde, după cum se vede, și dotările pentru aparatura fitness, dar și achiziționarea locurilor de joacă pentru copii."

Acestea sunt precizările Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac, precizări pentru care îi mulțumim.

2982 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • vasile p 16.03.2016 09:19 CARTAGRIS LIMITED; CAST SRL; BIO TRACT AGRICOLA; X-MEN SECURITY; RONI 93; UN LANT DE FIRME LA CARE PARE A FI UN SINGUR ADMINISTRATOR; CARE JONGLEAZA CU PRIMARIA; SCOALA DE POLITIE; ETC ; http://www.campinaph.ro/2015/03/adminsitratorul-sc-cast-mihail-iordache-retinut-de-dna-intr-un-nou-dosar-privind-fondurile-europene.html ; LUCRARI CARE SE MUTA DE PE O FIRMA PE ALTA; CARE DE FAPT AJUNG LA UNUL SINGUR; FIRMA DE PAZA IMBRACATA CU ECHIPAMENT DE LA POLITIA LOCALA DUPA CUM VEDEM AGENTII PRIN ORAS; ADMINISTRATORI CARE SE SCHIMBA DUPA CUM APAR PROBLEMELE GEN (EVAZIUNI; SAU DERANJATI DE CATRE D.N.A.) SI TOTUSI VAD CA INCA LUCREAZA; DUPA CUM AM AFLAT SI LUCRARILE DE CANALIZARE AU FOST OPRITE TOT DE ACEST ADMINISTRATOR CU SCUZA CA NU AR FI PRIMIT CONTRAVALOAREA FACTURILOR DE CATRE CEI DE LA HIDRO PRAHOVA. NE-OM TREZI VREODATA SA SCAPAM DE ACESTI CORUPTI.

Actualitate

106 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5209 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

62 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1309 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.