Precizări ale Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac

Actualitate (Categoria articolului)

În urma publicării articolului nostru Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi, Primăria ne-a transmis câteva precizări legate de obiectul contractului încheiat cu SC Cartagris Limited SRL Câmpina, firma care a câștigat selecția de oferte organizată municipalitate. Mai exact, este vorba despre lucrările și dotările care intră în suma de 480.838 lei (fără TVA), cât reprezintă valoarea contractului.

"Obiectul contractului este amenajarea unei zone de recreere cu destinația parc și cuprinde următoarele lucrări:
- amenajare peisagistică: toaletare și plantare de arbuști, semănare gazon;
- mobilier urban: achiziționarea și montarea a 21 bănci, 14 coșuri de gunoi, un gărduț metalic și unul din lemn;
- aparate fitness și echipamente de joacă: achiziționarea și montarea a 8 aparate fitness și a cinci locuri de joacă pentru copii (probabil este vorba despre cinci echipamente pentru locul de joacă, nu cinci locuri de joacă, n.r.);
- Instalații electrice: realizarea unei noi instalații electrice prin montarea a 21 de stâlpi de iluminat public;
- Terasamente: pregătirea terenului;
- Amenajare parc: săpături, alei, borduri, covor de cauciuc pentru locurile de joacă.
Valoarea tuturor acestor lucrări este de 480.838,37 lei și cuprinde, după cum se vede, și dotările pentru aparatura fitness, dar și achiziționarea locurilor de joacă pentru copii."

Acestea sunt precizările Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac, precizări pentru care îi mulțumim.

3935 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • vasile p 16.03.2016 09:19 CARTAGRIS LIMITED; CAST SRL; BIO TRACT AGRICOLA; X-MEN SECURITY; RONI 93; UN LANT DE FIRME LA CARE PARE A FI UN SINGUR ADMINISTRATOR; CARE JONGLEAZA CU PRIMARIA; SCOALA DE POLITIE; ETC ; http://www.campinaph.ro/2015/03/adminsitratorul-sc-cast-mihail-iordache-retinut-de-dna-intr-un-nou-dosar-privind-fondurile-europene.html ; LUCRARI CARE SE MUTA DE PE O FIRMA PE ALTA; CARE DE FAPT AJUNG LA UNUL SINGUR; FIRMA DE PAZA IMBRACATA CU ECHIPAMENT DE LA POLITIA LOCALA DUPA CUM VEDEM AGENTII PRIN ORAS; ADMINISTRATORI CARE SE SCHIMBA DUPA CUM APAR PROBLEMELE GEN (EVAZIUNI; SAU DERANJATI DE CATRE D.N.A.) SI TOTUSI VAD CA INCA LUCREAZA; DUPA CUM AM AFLAT SI LUCRARILE DE CANALIZARE AU FOST OPRITE TOT DE ACEST ADMINISTRATOR CU SCUZA CA NU AR FI PRIMIT CONTRAVALOAREA FACTURILOR DE CATRE CEI DE LA HIDRO PRAHOVA. NE-OM TREZI VREODATA SA SCAPAM DE ACESTI CORUPTI.

Actualitate

1078 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1123 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

890 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

417 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.