Precizări ale Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac

Actualitate (Categoria articolului)

În urma publicării articolului nostru Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi, Primăria ne-a transmis câteva precizări legate de obiectul contractului încheiat cu SC Cartagris Limited SRL Câmpina, firma care a câștigat selecția de oferte organizată municipalitate. Mai exact, este vorba despre lucrările și dotările care intră în suma de 480.838 lei (fără TVA), cât reprezintă valoarea contractului.

"Obiectul contractului este amenajarea unei zone de recreere cu destinația parc și cuprinde următoarele lucrări:
- amenajare peisagistică: toaletare și plantare de arbuști, semănare gazon;
- mobilier urban: achiziționarea și montarea a 21 bănci, 14 coșuri de gunoi, un gărduț metalic și unul din lemn;
- aparate fitness și echipamente de joacă: achiziționarea și montarea a 8 aparate fitness și a cinci locuri de joacă pentru copii (probabil este vorba despre cinci echipamente pentru locul de joacă, nu cinci locuri de joacă, n.r.);
- Instalații electrice: realizarea unei noi instalații electrice prin montarea a 21 de stâlpi de iluminat public;
- Terasamente: pregătirea terenului;
- Amenajare parc: săpături, alei, borduri, covor de cauciuc pentru locurile de joacă.
Valoarea tuturor acestor lucrări este de 480.838,37 lei și cuprinde, după cum se vede, și dotările pentru aparatura fitness, dar și achiziționarea locurilor de joacă pentru copii."

Acestea sunt precizările Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac, precizări pentru care îi mulțumim.

3116 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • vasile p 16.03.2016 09:19 CARTAGRIS LIMITED; CAST SRL; BIO TRACT AGRICOLA; X-MEN SECURITY; RONI 93; UN LANT DE FIRME LA CARE PARE A FI UN SINGUR ADMINISTRATOR; CARE JONGLEAZA CU PRIMARIA; SCOALA DE POLITIE; ETC ; http://www.campinaph.ro/2015/03/adminsitratorul-sc-cast-mihail-iordache-retinut-de-dna-intr-un-nou-dosar-privind-fondurile-europene.html ; LUCRARI CARE SE MUTA DE PE O FIRMA PE ALTA; CARE DE FAPT AJUNG LA UNUL SINGUR; FIRMA DE PAZA IMBRACATA CU ECHIPAMENT DE LA POLITIA LOCALA DUPA CUM VEDEM AGENTII PRIN ORAS; ADMINISTRATORI CARE SE SCHIMBA DUPA CUM APAR PROBLEMELE GEN (EVAZIUNI; SAU DERANJATI DE CATRE D.N.A.) SI TOTUSI VAD CA INCA LUCREAZA; DUPA CUM AM AFLAT SI LUCRARILE DE CANALIZARE AU FOST OPRITE TOT DE ACEST ADMINISTRATOR CU SCUZA CA NU AR FI PRIMIT CONTRAVALOAREA FACTURILOR DE CATRE CEI DE LA HIDRO PRAHOVA. NE-OM TREZI VREODATA SA SCAPAM DE ACESTI CORUPTI.

Actualitate

1092 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2302 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.

Alte stiri recente

1068 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1389 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.