CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi

- Actualitate -

Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi

Societatea Cartagris Limited SRL Câmpina a câștigat licitația organizată de Primărie pentru amenajarea Parcului Durbac din Cartierul Câmpinița. După cum reiese din anunțul de atribuire publicat pe SEAP, valoarea totală a contractului este de 480.838 lei fără TVA. 

Parcul Durbac este de fapt un părculeț situat lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza", la intersecția Bulevardului Carol I cu Aleea Panduri. Un părculeț cu o suprafață de 1.360 mp, care arată jalnic de ani de zile. Anul acesta va fi amenajat, aici urmând să se realizeze alei din dale de beton, un spațiu de fitness, un loc de joacă pentru copii și mici spații verzi. De asemenea, vor fi montate bănci, coșuri de gunoi și garduri de delimitare (din lemn - în interior, din metal - pentru împrejmuirea parcului). Precizăm faptul că suma menționată mai sus este doar pentru lucrările de amenajare a parcului. Dotările pentru spațiul de fitness și locul de joacă sunt achiziționate separat de Primăria Câmpina (cel puțin așa s-a procedat până acum la modernizarea parcurilor) și vor fi montate pe măsură ce se lucrează la partea de amenajare.


12 Mar 2016 10:17 9517 vizualizari



Comentarii






  • 19.03.2016 12:04 Vasile p Cartagris limited are ca administrator o persoana care este administratir si la vestita sc cast srl ca si bio tract agricola care castiga destul de des lucitatii pe pa dcoala de politie, ca si sc ronie 98 ca si x-men security care are agenti imbracati cu tinute de la politia locala care are administrator un fost comandant de la scoala de politie si lista continua..... !!!!
  • 14.03.2016 11:52 wow Wow. Aproape 100EUR/mp pentru amenajarea unui parc!! Cum bine zicea cineva aici, o firma care "produce energie verde" a ajuns sa amenajeze parcuri prin Campina pe sume exorbitante. Bravo Eliza Oprescu, directoare de investitii prin primarie si inspiratie pt. nume de strazi.
  • 13.03.2016 08:48 Radu Nu e cam mare pretul? Mie asa mi se pare. Chiar am facut un calcul si inseamna mai mult de 350 lei / mp. E totusi doar un parc! Repet, nu e cam mult?
  • 12.03.2016 12:31 Daniel N Mda. O firma cu 4 angajati care are domeniu principal de activitate Productia de energie electrica infiintata iin Bucuresti si apoi mutata la Campina....ce sa zic! Asteptam rezultatele. Oricum suma e extraordinar de mare 126.000 EUR.
2497 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1366 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4967 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV