CONTACT

Forțe impresionante pentru găsirea unei fete de 16 ani, dispărute în zona Comarnic. Fata a fost găsită la 10km de locul dispariției!

- Actualitate -

Forțe impresionante pentru găsirea unei fete de 16 ani, dispărute în zona Comarnic. Fata a fost găsită la 10km de locul dispariției!

Marți, 23 ianuarie 2024, în jurul orei 18.30, polițiștii din Comarnic au fost sesizați în mod direct, de către un bărbat, cu privire la faptul că minora Adriana Valentina Cotosman, în vârstă de 16 ani, din localitate, a plecat voluntar de la o stână din extravilanul orașului Comarnic fără a se mai întoarce la domiciliu.

În baza sesizării și având în vedere împrejurările alarmante în care a avut loc dispariția minorei, la fața locului au fost mobilizate forțe sporite, echipe mixte formate din: 42 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigații Criminale, fiind folosit și un câine de urmă, precum și polițiști de la Comarnic și Breaza, 20 de jandarmi montani, 9 lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, 28 de lucrători din cadrul Salvamont Prahova, doi lucrători de la Garda Forestieră, 70 de voluntari cu ATV-uri, dar și un echipaj cu elicopterul, format din patru persoane.
Căutările s-au desfășurat în cursul zilei de ieri, în cursul nopții trecute și continuate astăzi, în zona în care a fost semnalată dispariția fetei. În cursul după-amiezii de miercuri, 24 ianuarie, la aproape 24 ore de la dispariție, minora de 16 ani a fost identificată de către lucrătorii de la Salvamont Prahova, într-o zonă greu accesibilă, submontană, la aproximativ 10 kilometri de locul dispariției. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
Daniel Banu, Salvamont Prahova: ”Este un miracol că am găsit-o în viață!”
Intervenția membrilor Salvamont a fost relatată de Daniel Banu, din partea Salvamont Prahova: ”Fata are 16 ani și handicap sever. Nu poate comunica. Am făcut căutarea cu dronele Salvamont și am chemat în sprijin și elicopterul de la Brașov, care este alocat special pentru salvările montane. Ținând cont ca era dispărută de ieri după-amiază, e un miracol că am găsit-o în viață după aproximativ 24 ore. Azi-noapte au fost temperaturi negative și vânt puternic. Era în stare de hipotermie și avea mici escoriații. Se adăpostise undeva pe Valea Beliei. A fost dusă la Spitalul Județean Brașov cu elicopterul”.

(Foto - IJP Prahova, Salvamont Prahova; video - Salvamont Prahova)


24 Jan 2024 15:47 2878 vizualizari


Comentarii






2317 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3066 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4005 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3494 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV