Ateliere de creație, concursuri și momente artistice la Târgul Mierii, Câmpina 2019

Eveniment (Categoria articolului)

La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 22-24 februarie 2019, la Casa Tineretului din Câmpina se va desfășura cea de-a XIV-a ediție a Târgului Mierii, eveniment la care vor fi prezenți peste 100 de apicultori din întreaga țară, dar și din străinătate - Macedonia, Republica Moldova, Serbia și Bulgaria. Târgul Mierii este organizat de Asociația Apicolă "Valea Prahovei", împreună cu administrația locală câmpineană, iar programul manifestării îl puteți citi în continuare.

Târgul de miere, utilaje și echipamente apicole va fi deschis în fiecare zi (vineri, sâmbătă și duminică), de la 8.00 la 18.00. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 22 februarie, la ora 11.00 și va fi urmată de un program artistic al "Clasei Albinuțelor" de la Școala Gimnazială Centrală și de dansuri populare în interpretarea Ansamblului "Brădulețul" de la Colegiul Tehnic Forestier. La ora 12.00 va avea loc concursul "Cel mai bun degustător de miere". Programul primei zile mai include ateliere de creație, prezentări de produse, utilaje și accesorii apicole.
Sâmbătă, 23 februarie, la ora 12.00, are loc concursul "Cea mai bună miere", iar seara, la ora 18.00, apicultorii sunt invitați la "Balul stuparilor și al... stupărițelor". În programul de duminică, 24 februarie, sunt incluse un simpozion pe tema sănătății albinelor (ora 10.00) și o tombolă cu premii (ora 12.00).
Trebuie menționat faptul că, pe parcursul acestei săptămâni, Albinuța Nina, mascota târgului, va merge în școlile din Câmpina pentru a le împărți doze cu miere copiilor din clasele I-IV și pentru a le vorbi despre beneficiile acestui produs asupra sănătății omului.

Citiți și: În perioada 22-24 februarie 2019, la Câmpina va avea loc cea de-a XIV-a ediție a Târgului Mierii

4895 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

1951 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

Alte stiri recente

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.

1525 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.