Ateliere de creație, concursuri și momente artistice la Târgul Mierii, Câmpina 2019

Eveniment (Categoria articolului)

La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 22-24 februarie 2019, la Casa Tineretului din Câmpina se va desfășura cea de-a XIV-a ediție a Târgului Mierii, eveniment la care vor fi prezenți peste 100 de apicultori din întreaga țară, dar și din străinătate - Macedonia, Republica Moldova, Serbia și Bulgaria. Târgul Mierii este organizat de Asociația Apicolă "Valea Prahovei", împreună cu administrația locală câmpineană, iar programul manifestării îl puteți citi în continuare.

Târgul de miere, utilaje și echipamente apicole va fi deschis în fiecare zi (vineri, sâmbătă și duminică), de la 8.00 la 18.00. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 22 februarie, la ora 11.00 și va fi urmată de un program artistic al "Clasei Albinuțelor" de la Școala Gimnazială Centrală și de dansuri populare în interpretarea Ansamblului "Brădulețul" de la Colegiul Tehnic Forestier. La ora 12.00 va avea loc concursul "Cel mai bun degustător de miere". Programul primei zile mai include ateliere de creație, prezentări de produse, utilaje și accesorii apicole.
Sâmbătă, 23 februarie, la ora 12.00, are loc concursul "Cea mai bună miere", iar seara, la ora 18.00, apicultorii sunt invitați la "Balul stuparilor și al... stupărițelor". În programul de duminică, 24 februarie, sunt incluse un simpozion pe tema sănătății albinelor (ora 10.00) și o tombolă cu premii (ora 12.00).
Trebuie menționat faptul că, pe parcursul acestei săptămâni, Albinuța Nina, mascota târgului, va merge în școlile din Câmpina pentru a le împărți doze cu miere copiilor din clasele I-IV și pentru a le vorbi despre beneficiile acestui produs asupra sănătății omului.

Citiți și: În perioada 22-24 februarie 2019, la Câmpina va avea loc cea de-a XIV-a ediție a Târgului Mierii

3941 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2483 vizualizari
05 aug. 2020 21:35

A 15-a ediție a Festivalului IDEO IDEIS a ajuns și la Câmpina

Miercuri, 5 august 2020, a început cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, în Câmpina și încă 8 localități din țară – Alexandria, București, Buzău, Baia Mare, Botoșani, Roman, Sibiu și Timișoara. Este pentru prima dată când acest festival de artă și teatru pentru tineret ajunge la Câmpina, chiar dacă este vorba despre un format inedit, impus de restricțiile stabilite la nivel național din cauza pandemiei de coronavirus.

3342 vizualizari
13 iul. 2020 22:07

Emoții la festivitatea de absolvire pentru a VIII-a promoție de asistenți de farmacie de la Școala ”Louis Pasteur” Câmpina

”Generația zâmbetului învingător” este denumirea oficială acordată de Roxana Veliche, dirigintele clasei de farmacie de la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur”, la festivitatea de absolvire, care a avut loc zilele trecute, într-un cadru mai restrâns decât de obicei, cadru impus și de măsurile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. A fost festivitatea de absolvire a celei de-a opta promoții de asistenți de farmacie.

Alte stiri recente

954 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1872 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.