Accident mortal la Poiana Câmpina, satul Bobolia. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină pe DJ 101P

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că bărbatul se afla pe carosabil și a încercat să traverseze strada prin spatele unui autobuz, moment în care a fost lovit de o mașină care venea din sens opus. Șoferul l-a văzut foarte târziu și nu a mai putut să-l evite. După impact, mașina s-a răsturnat pe marginea drumului.

Un tragic accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 8.00, pe drumul județean 101P, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, aproape de ieșirea spre comuna Măgureni. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit din plin de un autoturism. Se pare că victima a coborât dintr-un microbuz și a încercat să traverseze strada fără să se asigure, după cum au afirmat unii martori ai tragediei.

La locul accidentului se află echipaje de la poliție, care au demarat cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea acestui tragic eveniment rutier. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii militari asigură zona, iar la fața locului se află și o Ambulanță Smurd. Mașina implicată în accident este răsturnată pe carosabil, iar din primele informații reiese că în acest autoturism se aflau și doi copii care nu sunt răniți, dar sunt foarte speriați. În zonă traficul este restricționat, formându-se deja coloane de mașini pe cele două benzi ale drumului județean. Bărbatul decedat avea aproximativ 50 de ani și, potrivit unor martori, ar fi domiciliat în satul Drăgăneasa din comuna Provița de Jos. Vom reveni.

11370 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Raducanu Floarea 14.02.2018 10:36 In primul rand in zona se circula cu viteza,poate politia mai sta la panda.Sunt 2 ipoteze : fie barbatul venea de la Campina si a fost lasat de sofer in fata portii(in autobuzul Ave Diana scrie clar : Va rugam nu insistati sa oprim intre stati)i,dar ce cauta victima sa treaca strada prin spatele autobuzului...si in cazul de fata ambii soferi il au pe constiinta,ori venea dinspre Cocorasti si soferul l-a lasat in fata portii,nu s-a asigurat si a fost lovit,in cazul asta iar ambii soferi sunt vinovati.

Social

2842 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1740 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

204 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

314 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.