Robert Cazanciuc a fost la Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PSD la funcția de primar, Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

După Titus Corlățean, un alt nume important din cadrul Partidul Social Democrat, Robert Cazanciuc, actualul președinte al Senatului României, a venit la Câmpina pentru a demonstra susținerea față de candidatul la funcția de primar Nicolae Moisescu, dar și importanța pe care conducerea centrală a social-democraților o acordă campaniei de la Câmpina.

Alături de Robert Cazanciuc s-au mai aflat la Câmpina, cu același prilej, senatorul PSD de Prahova - Radu Oprea, precum și președintele executiv al PSD Prahova, Cornel Nanu, primar al comunei Cornu. În fața membrilor și simpatizanților social-democraților câmpineni, Nicolae Moisescu a declarat: ”Nu m-a interesat politica în ultimii 25 de ani, dar de șapte luni, de când am decis să intru în această cursă, m-am implicat total. Câmpina are nevoie de o îmbunătățire considerabilă a două dintre segmentele importante ale vieții noastre de zi cu zi - sănătatea și educația”, după care a detaliat pentru fiecare dintre aceste domenii o serie de proiecte concrete pe care le va pune în practică după câștigarea alegerilor din 27 septembrie. (video)
De asemenea, rând pe rând, s-au adresat membrilor și simpatizanților PSD și ceilalți invitați.
Cornel Nanu: ”Îi doresc mult succes domnului Moisescu și vreau să îi reamintesc că o astfel de funcție este vremelnică. Și îi doresc să fie și pentru dumnealui la fel de vremelnică așa cum este pentru mine, eu fiind primar la Cornu de 31 de ani. Este foarte important să convingeți oamenii să voteze PSD nu numai la funcția de primar, ci și pentru Consiliul Local, Consiliul Județean și președinția Consiliului Județean”. (video)
Radu Oprea: ”Vin de fiecare dată cu plăcere la Câmpina și sunt emoționant, pentru că, aici, la Câmpina aveți ceva cu totul și cu totul special. Și atunci când sunteți puși față în față cu ceilalți din județ, știți să fiți uniți. Din păcate, chiar și în organizația PSD nu se mai simțea acest lucru, dar domnul Moisescu a reușit să readucă acea stare de unitate. Iar dacă domnul Moisescu va ști să facă la fel și în Primăria Câmpina, atunci poate acesta va fi cel mai mare câștig”. (video)
Robert Cazanciuc: ”L-am cunoscut pe domnul Moisescu acum, la intrarea aici. Și l-am întrebat ce l-a mânat în luptă? Mi-a spus că era sigur că îl voi întreba acest lucru și a adăugat că nu poate sta deoparte atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum trebuie. Îmi place să văd energia pozitivă pe care o emană domnul Moisescu și vreau să cred că peste patru ani, când vom reveni aici, să ne punem doar problema dacă vom câștiga cu 70% sau 80% pe baza realizărilor din primii patru ani de mandat ai domnului Moisescu”. (video)

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

3686 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 12.09.2020 21:31 Azi am urmarit interviul dat de domnul Briciu ziarului Oglinda.A fost forte bine pentru mine ca am avut curiozitatea sa il vad.M-a convins ca nu merita sa il votez.Sa imi vorbeasca domnul respectiv in anul 2020 de socialisti si comunisti....aveam impresia ca avem alegeri parlamentare sau prezidentiale.Domnule Briciu candidati la primaria Campina iar socialistii si comunistii la care faceti dumneavoastra referire nu prea au condus primaria.Partidul pe la care a -ti fost a condus orasul asta.Nu am inteles inversunarea cu care vorbeati...din cate stiu partidul la care a-ti fost v-a interzis sa vorbiti intr-o sedinta si v-ati suparat si a-ti plecat din pnl.Asa ca daca imi vorbiti de socialisti si comunisti e grav.Aveam sperante chiar vroiam sa candidati dar cred ca locul 4 pe 27 septembrie e mult.Incet ,incet se elimina potentiali mei preferati.Vad ca va doriti sa stau acasa sau sa votez cu comunistii !Un pol dai ,un pol face!

Politică

2714 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

963 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1400 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.