Robert Cazanciuc a fost la Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PSD la funcția de primar, Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

După Titus Corlățean, un alt nume important din cadrul Partidul Social Democrat, Robert Cazanciuc, actualul președinte al Senatului României, a venit la Câmpina pentru a demonstra susținerea față de candidatul la funcția de primar Nicolae Moisescu, dar și importanța pe care conducerea centrală a social-democraților o acordă campaniei de la Câmpina.

Alături de Robert Cazanciuc s-au mai aflat la Câmpina, cu același prilej, senatorul PSD de Prahova - Radu Oprea, precum și președintele executiv al PSD Prahova, Cornel Nanu, primar al comunei Cornu. În fața membrilor și simpatizanților social-democraților câmpineni, Nicolae Moisescu a declarat: ”Nu m-a interesat politica în ultimii 25 de ani, dar de șapte luni, de când am decis să intru în această cursă, m-am implicat total. Câmpina are nevoie de o îmbunătățire considerabilă a două dintre segmentele importante ale vieții noastre de zi cu zi - sănătatea și educația”, după care a detaliat pentru fiecare dintre aceste domenii o serie de proiecte concrete pe care le va pune în practică după câștigarea alegerilor din 27 septembrie. (video)
De asemenea, rând pe rând, s-au adresat membrilor și simpatizanților PSD și ceilalți invitați.
Cornel Nanu: ”Îi doresc mult succes domnului Moisescu și vreau să îi reamintesc că o astfel de funcție este vremelnică. Și îi doresc să fie și pentru dumnealui la fel de vremelnică așa cum este pentru mine, eu fiind primar la Cornu de 31 de ani. Este foarte important să convingeți oamenii să voteze PSD nu numai la funcția de primar, ci și pentru Consiliul Local, Consiliul Județean și președinția Consiliului Județean”. (video)
Radu Oprea: ”Vin de fiecare dată cu plăcere la Câmpina și sunt emoționant, pentru că, aici, la Câmpina aveți ceva cu totul și cu totul special. Și atunci când sunteți puși față în față cu ceilalți din județ, știți să fiți uniți. Din păcate, chiar și în organizația PSD nu se mai simțea acest lucru, dar domnul Moisescu a reușit să readucă acea stare de unitate. Iar dacă domnul Moisescu va ști să facă la fel și în Primăria Câmpina, atunci poate acesta va fi cel mai mare câștig”. (video)
Robert Cazanciuc: ”L-am cunoscut pe domnul Moisescu acum, la intrarea aici. Și l-am întrebat ce l-a mânat în luptă? Mi-a spus că era sigur că îl voi întreba acest lucru și a adăugat că nu poate sta deoparte atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum trebuie. Îmi place să văd energia pozitivă pe care o emană domnul Moisescu și vreau să cred că peste patru ani, când vom reveni aici, să ne punem doar problema dacă vom câștiga cu 70% sau 80% pe baza realizărilor din primii patru ani de mandat ai domnului Moisescu”. (video)

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

3063 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 12.09.2020 21:31 Azi am urmarit interviul dat de domnul Briciu ziarului Oglinda.A fost forte bine pentru mine ca am avut curiozitatea sa il vad.M-a convins ca nu merita sa il votez.Sa imi vorbeasca domnul respectiv in anul 2020 de socialisti si comunisti....aveam impresia ca avem alegeri parlamentare sau prezidentiale.Domnule Briciu candidati la primaria Campina iar socialistii si comunistii la care faceti dumneavoastra referire nu prea au condus primaria.Partidul pe la care a -ti fost a condus orasul asta.Nu am inteles inversunarea cu care vorbeati...din cate stiu partidul la care a-ti fost v-a interzis sa vorbiti intr-o sedinta si v-ati suparat si a-ti plecat din pnl.Asa ca daca imi vorbiti de socialisti si comunisti e grav.Aveam sperante chiar vroiam sa candidati dar cred ca locul 4 pe 27 septembrie e mult.Incet ,incet se elimina potentiali mei preferati.Vad ca va doriti sa stau acasa sau sa votez cu comunistii !Un pol dai ,un pol face!

Politică

6652 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

7 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

132 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.