Ioana Plăvan, dublă campioană națională de seniori și tineret la aruncarea suliței

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a Campionatului Națonal de Atletism pentru seniori și tineret, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca, atletismul câmpinean a avut din nou motive de mândrie și de bucurie. Cea mai bună performanță - titlul național la seniori și la tineret - a fost reușită de Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fostă sportivă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău.

Ioana Plăvan a câștigat detașat întrecerea la proba ei favorită, cu o aruncare de 50,16m, la aproape patru metri față de ocupanta locului secund. Este demn de remarcat că Ioana Plăvan își păstrează titlurile naționale la ambele categorii de vârstă, semn al constanței și, până la urmă, al valorii la care a ajuns sportiva profesorului Nicolae Pavel.
Tot în întrecerea feminină de aruncarea suliței, Câmpina a mai avut o reprezentantă - Eliza Oană (fostă Toader), care a fost sportiva CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prezent fiind legitimată la CSM București. Antrenată tot de Nicolae Pavel, Eliza Oană a reușit o clasare pe locul al patrulea, cu 44,88m, la 61 centimetri de medalia de bronz. Interesant este că Eliza Oană a obținut această performanță cu numai o zi înainte de împlinirea a 11 ani de când devenea vicecampioană balcanică la juniori I, în aceeași probă de aruncarea suliței, cu 43,96m, ediția din acel an a Balcaniadei având loc în Grecia.
În ultima zi a Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret a mai concurat și Marius Vasile, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” și antrenat de Nicolae Pavel. Sportivul câmpinean a participat în proba de aruncarea discului, unde a reușit o aruncare de 46,83m, cu care s-a clasat pe locul al doilea la tineret și pe locul al cincilea la seniori.

Citiți și Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), dublă campioană națională la aruncarea discului

3906 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1219 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2011 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

17 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1376 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.