CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ioana Plăvan, dublă campioană națională de seniori și tineret la aruncarea suliței

- Sport -

Ioana Plăvan, dublă campioană națională de seniori și tineret la aruncarea suliței

În a doua zi a Campionatului Națonal de Atletism pentru seniori și tineret, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca, atletismul câmpinean a avut din nou motive de mândrie și de bucurie. Cea mai bună performanță - titlul național la seniori și la tineret - a fost reușită de Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fostă sportivă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău.

Ioana Plăvan a câștigat detașat întrecerea la proba ei favorită, cu o aruncare de 50,16m, la aproape patru metri față de ocupanta locului secund. Este demn de remarcat că Ioana Plăvan își păstrează titlurile naționale la ambele categorii de vârstă, semn al constanței și, până la urmă, al valorii la care a ajuns sportiva profesorului Nicolae Pavel.
Tot în întrecerea feminină de aruncarea suliței, Câmpina a mai avut o reprezentantă - Eliza Oană (fostă Toader), care a fost sportiva CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prezent fiind legitimată la CSM București. Antrenată tot de Nicolae Pavel, Eliza Oană a reușit o clasare pe locul al patrulea, cu 44,88m, la 61 centimetri de medalia de bronz. Interesant este că Eliza Oană a obținut această performanță cu numai o zi înainte de împlinirea a 11 ani de când devenea vicecampioană balcanică la juniori I, în aceeași probă de aruncarea suliței, cu 43,96m, ediția din acel an a Balcaniadei având loc în Grecia.
În ultima zi a Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret a mai concurat și Marius Vasile, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” și antrenat de Nicolae Pavel. Sportivul câmpinean a participat în proba de aruncarea discului, unde a reușit o aruncare de 46,83m, cu care s-a clasat pe locul al doilea la tineret și pe locul al cincilea la seniori.

Citiți și Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), dublă campioană națională la aruncarea discului


05 Sep 2020 22:15 4973 vizualizari


Comentarii


389 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
532 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV