Eveniment la Biblioteca Municipală Câmpina. Ana Maria Răducan lansează jurnalul călătoriei pe bicicletă până în Danemarca

Eveniment (Categoria articolului)

Ana Maria Răducan a fost invitata unei emisiuni la CâmpinaTV.ro la începutul lunii aprilie 2021. Atunci ne-a povestit despre experiența drumului cu bicicleta până în Danemarca, unde a fost timp de un an asistent profesor la o școală particulară.

Acum, jurnalul acelei experiențe daneze a fost adunat între paginile unei cărți, intitulată - cum altfel? - ”Și-am încălecat pe-o șa”. Și nu reprezintă începutul unei povești, ci al unei experiențe reale, cât se poate de concretă și - de ce nu? - ar putea fi debutul unei cariere în acest domeniu, mai ales că Ana Maria Răducan este absolventă a Facultății de Litere (Secția Engleză - Japoneză) a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Volumul care a văzut lumina tiparului la Editura Curs va fi lansat la Câmpina sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11.00, la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati”, în prezența autoarei și a... bicicletei sale.

1689 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 08.11.2023 12:23 Complimenti!

Eveniment

3270 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3486 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

221 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1100 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.