CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Eveniment la Biblioteca Municipală Câmpina. Ana Maria Răducan lansează jurnalul călătoriei pe bicicletă până în Danemarca

- Eveniment -

Eveniment la Biblioteca Municipală Câmpina. Ana Maria Răducan lansează jurnalul călătoriei pe bicicletă până în Danemarca

Ana Maria Răducan a fost invitata unei emisiuni la CâmpinaTV.ro la începutul lunii aprilie 2021. Atunci ne-a povestit despre experiența drumului cu bicicleta până în Danemarca, unde a fost timp de un an asistent profesor la o școală particulară.

Acum, jurnalul acelei experiențe daneze a fost adunat între paginile unei cărți, intitulată - cum altfel? - ”Și-am încălecat pe-o șa”. Și nu reprezintă începutul unei povești, ci al unei experiențe reale, cât se poate de concretă și - de ce nu? - ar putea fi debutul unei cariere în acest domeniu, mai ales că Ana Maria Răducan este absolventă a Facultății de Litere (Secția Engleză - Japoneză) a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Volumul care a văzut lumina tiparului la Editura Curs va fi lansat la Câmpina sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11.00, la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati”, în prezența autoarei și a... bicicletei sale.


08 Nov 2023 09:01 2073 vizualizari


Comentarii


  • 08.11.2023 12:23 diss Complimenti!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
981 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
1882 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
965 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
865 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV