Două medalii de argint pentru Andreea Lungu la Campionatele Naționale de Atletism de la Cluj-Napoca

Sport (Categoria articolului)

În reuniunea de sâmbătă după-amiază a Campionatelor Naționale de Atletism ale României, care au loc în acest week-end la Cluj-Napoca, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a fost reprezentat de una dintre sportivele de top ale clubului - Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin.

Andreea Lungu a participat în proba de aruncarea discului, unde a reușit o aruncare de 45,87m, cu care s-a clasat pe locul al doilea atât în întrecerea seniorilor, cât și în cea de tineret. Astfel, alături de Marius Vasile, Andreea Lungu devine dublă medaliată cu argint la această ediție a Campionatelor Naționale de Atletism pentru seniori și tineret, o competiție programată ceva mai devreme decât de obicei, având în vedere că urmează în această vară Jocurile Olimpice și apoi Campionatul Mondial. Oricum, clubul câmpinean a obținut la această ediție a Campionatului Național de Atletism patru medalii, toate de argint, o performanță apreciabilă.
Tot în reuniunea de sâmbătă după-amiază, în proba de aruncarea suliței a fost prezentă și o altă sportivă care a fost legitimată la CSS ”Constantin Istrati”, în prezent activând la SCM Gloria Buzău, Ioana Plăvan, antrenor Nicolae Pavel. Aceasta a reușit să câștige proba cu o aruncare de 50,87m, devenind campioana națională a României, un titlul care ar fi stat foarte bine și în panoplia sportului câmpinean.
Acum, pentru cei mai titrați doi sportivi ai clubului câmpinean, Andreea Lungu și Marius Vasile, urmează o participare la Campionatul Balcanic under 20 ani, la finalul săptămânii viitoare, la Istanbul. Este o competiție la care cei doi au mai fost prezenți, aproape de fiecare dată revenind la Câmpina cu medalii strălucitoare.

Citiți și Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret

4551 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4262 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6223 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

293 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2686 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.