CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Două medalii de argint pentru Andreea Lungu la Campionatele Naționale de Atletism de la Cluj-Napoca

- Sport -

Două medalii de argint pentru Andreea Lungu la Campionatele Naționale de Atletism de la Cluj-Napoca

În reuniunea de sâmbătă după-amiază a Campionatelor Naționale de Atletism ale României, care au loc în acest week-end la Cluj-Napoca, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a fost reprezentat de una dintre sportivele de top ale clubului - Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin.

Andreea Lungu a participat în proba de aruncarea discului, unde a reușit o aruncare de 45,87m, cu care s-a clasat pe locul al doilea atât în întrecerea seniorilor, cât și în cea de tineret. Astfel, alături de Marius Vasile, Andreea Lungu devine dublă medaliată cu argint la această ediție a Campionatelor Naționale de Atletism pentru seniori și tineret, o competiție programată ceva mai devreme decât de obicei, având în vedere că urmează în această vară Jocurile Olimpice și apoi Campionatul Mondial. Oricum, clubul câmpinean a obținut la această ediție a Campionatului Național de Atletism patru medalii, toate de argint, o performanță apreciabilă.
Tot în reuniunea de sâmbătă după-amiază, în proba de aruncarea suliței a fost prezentă și o altă sportivă care a fost legitimată la CSS ”Constantin Istrati”, în prezent activând la SCM Gloria Buzău, Ioana Plăvan, antrenor Nicolae Pavel. Aceasta a reușit să câștige proba cu o aruncare de 50,87m, devenind campioana națională a României, un titlul care ar fi stat foarte bine și în panoplia sportului câmpinean.
Acum, pentru cei mai titrați doi sportivi ai clubului câmpinean, Andreea Lungu și Marius Vasile, urmează o participare la Campionatul Balcanic under 20 ani, la finalul săptămânii viitoare, la Istanbul. Este o competiție la care cei doi au mai fost prezenți, aproape de fiecare dată revenind la Câmpina cu medalii strălucitoare.

Citiți și Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret


06 Jun 2021 10:41 5370 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
384 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat sâmbătă, 15 iunie, la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
554 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
835 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
652 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV