Două medalii de argint pentru Andreea Lungu la Campionatele Naționale de Atletism de la Cluj-Napoca

Sport (Categoria articolului)

În reuniunea de sâmbătă după-amiază a Campionatelor Naționale de Atletism ale României, care au loc în acest week-end la Cluj-Napoca, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a fost reprezentat de una dintre sportivele de top ale clubului - Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin.

Andreea Lungu a participat în proba de aruncarea discului, unde a reușit o aruncare de 45,87m, cu care s-a clasat pe locul al doilea atât în întrecerea seniorilor, cât și în cea de tineret. Astfel, alături de Marius Vasile, Andreea Lungu devine dublă medaliată cu argint la această ediție a Campionatelor Naționale de Atletism pentru seniori și tineret, o competiție programată ceva mai devreme decât de obicei, având în vedere că urmează în această vară Jocurile Olimpice și apoi Campionatul Mondial. Oricum, clubul câmpinean a obținut la această ediție a Campionatului Național de Atletism patru medalii, toate de argint, o performanță apreciabilă.
Tot în reuniunea de sâmbătă după-amiază, în proba de aruncarea suliței a fost prezentă și o altă sportivă care a fost legitimată la CSS ”Constantin Istrati”, în prezent activând la SCM Gloria Buzău, Ioana Plăvan, antrenor Nicolae Pavel. Aceasta a reușit să câștige proba cu o aruncare de 50,87m, devenind campioana națională a României, un titlul care ar fi stat foarte bine și în panoplia sportului câmpinean.
Acum, pentru cei mai titrați doi sportivi ai clubului câmpinean, Andreea Lungu și Marius Vasile, urmează o participare la Campionatul Balcanic under 20 ani, la finalul săptămânii viitoare, la Istanbul. Este o competiție la care cei doi au mai fost prezenți, aproape de fiecare dată revenind la Câmpina cu medalii strălucitoare.

Citiți și Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret

4954 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

152 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

136 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.