Două medalii de argint pentru Andreea Lungu la Campionatele Naționale de Atletism de la Cluj-Napoca

Sport (Categoria articolului)

În reuniunea de sâmbătă după-amiază a Campionatelor Naționale de Atletism ale României, care au loc în acest week-end la Cluj-Napoca, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a fost reprezentat de una dintre sportivele de top ale clubului - Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin.

Andreea Lungu a participat în proba de aruncarea discului, unde a reușit o aruncare de 45,87m, cu care s-a clasat pe locul al doilea atât în întrecerea seniorilor, cât și în cea de tineret. Astfel, alături de Marius Vasile, Andreea Lungu devine dublă medaliată cu argint la această ediție a Campionatelor Naționale de Atletism pentru seniori și tineret, o competiție programată ceva mai devreme decât de obicei, având în vedere că urmează în această vară Jocurile Olimpice și apoi Campionatul Mondial. Oricum, clubul câmpinean a obținut la această ediție a Campionatului Național de Atletism patru medalii, toate de argint, o performanță apreciabilă.
Tot în reuniunea de sâmbătă după-amiază, în proba de aruncarea suliței a fost prezentă și o altă sportivă care a fost legitimată la CSS ”Constantin Istrati”, în prezent activând la SCM Gloria Buzău, Ioana Plăvan, antrenor Nicolae Pavel. Aceasta a reușit să câștige proba cu o aruncare de 50,87m, devenind campioana națională a României, un titlul care ar fi stat foarte bine și în panoplia sportului câmpinean.
Acum, pentru cei mai titrați doi sportivi ai clubului câmpinean, Andreea Lungu și Marius Vasile, urmează o participare la Campionatul Balcanic under 20 ani, la finalul săptămânii viitoare, la Istanbul. Este o competiție la care cei doi au mai fost prezenți, aproape de fiecare dată revenind la Câmpina cu medalii strălucitoare.

Citiți și Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret

4348 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3181 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.

5363 vizualizari
16 iun. 2021 08:02

Alexandra Dobrin, eleva antrenorului Gabriel Cojocaru, este noua campioană națională la natație la 200m mixt și 400m mixt și s-a calificat la Mondiale

Cum poate sportul să aducă atâta bucurie și amărăciune în același timp?! Vestea excelentă pentru sportul câmpinean, după Campionatul Național de Natație, desfășurat în week-end la București, la Bazinul ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, este că sportiva Alexandra Dobrin, care se pregătește la Câmpina, sub coordonarea antrenorului Gabriel Cojocaru de la Clubul Barracuda, a devenit campioană națională a României la seniori, în probele de 200m mixt și 400m mixt. Mai mult, Alexandra Dobrin a realizat baremul pentru a participa la Campionatul Mondial de Natație, care va avea loc în Japonia, anul viitor.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1275 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.