Listele PMP pentru alegerile parlamentare au fost depuse la BEJ. Printre candidați, doi câmpineni - viceprimarul și un consilier local

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară a depus astăzi, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru parlamentarele din 11 decembrie. Lista pentru Senat este deschisă de Gheorghe Udriște, fostul director general al Metrorex. Prima pe lista pentru Camera Deputaților este Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

Senat
1. Gheorghe Udriște - în prezent deputat de București
2. Constantin Ababei - vicepreședinte PMP
3. Maria Duță - fost candidat la Primăria Cornu
4. Nicolae Cardoși - fost candidat la Primăria Boldești-Scăeni
5. Robert Cătălin Minea - consilier local Câmpina
6. Marius Cristinel Popa - fost candidat la Primăria Comarnic
7. Ciprian Șușu - fost candidat la Primăria Valea Doftanei
8. Mihaela Bucuș

Camera Deputaților
1. Cătălina Bozianu - consilier județean
2. Mircea Florian Radu - consilier local Brazi
3. Irinel Costache - prim-vicepreședinte PMP
4. Bogdan Hodorog - consilier local Ploiești
5. Ioan Adrian Pițigoi - viceprimar Câmpina
6. Laurențiu Mare - fost candidat la Primăria Slănic
7. Valentin Codescu - consilier local Bușteni
8. Daniela Manea 
9. Marius Petre - fost candidat la Primăria Plopeni

5984 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 27.10.2016 19:56 Hai să fim serioși! Este o bătaie de joc la adresa noastră. Clinciu Monica este băgată de umplutură, ca să fie o femeie pe listă. Guran are ceva șanse dar este o Rușine pentru Câmpina. La PMP sunt unii pe listă ..... ca să fie. La PSD mai bine că nu sunt. P.S. Eu la senat nu votez PNL din cauza lui Guran

Politică

3411 vizualizari
01 feb. 2023 07:33

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

1 comentarii

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

2782 vizualizari
01 feb. 2023 06:52

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

1 comentarii

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

Alte stiri recente

375 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

513 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.