CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Întâlnire între reprezentanții administrației câmpinene și oamenii de afaceri pe tema Programului Operațional Tranziție Justă 2021-2027

- Actualitate -

Întâlnire între reprezentanții administrației câmpinene și oamenii de afaceri pe tema Programului Operațional Tranziție Justă 2021-2027

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a inițiat o întâlnire cu oameni de afaceri din localitate, principalul subiect fiind prezentarea oportunităților oferite de Programul Operațional Tranziție Justă (POTJ), discutându-se inclusiv despre posibilitatea accesării de fonduri europene prin acest program pentru ecologizarea terenurilor contaminate.

Precizăm faptul că prin POTJ vor fi finanțate cu precădere nevoile de dezvoltare din următoarele sectoare: creșterea și diversificarea economică, ocuparea forței de muncă prin recalificare sau reconversieprofesională, decontaminarea siturilor poluate și economie circulară, energie curată prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, eficiență energetică și energie din surse regenerabile precum și digitalizarea.
La întâlnire organizată vineri, 21 mai 2021, la Casa Tineretului, au fost prezenți din partea administrației locale primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, administratorul public Adrian Dobre, arhitectul-șef Roxana Pandele, consilierul personal al primarului, Eugen Prună, precum și aproximativ 20 de oameni de afaceri, din domeniile vizate de acest program operațional, precum și reprezentanți ai firmei de consultanță MKBT București, detaliile programului lansat de Uniunea Europeană fiind prezentate de Bogdan Suditu.
Principalele puncte din cadrul POTJ care au fost prezentate au vizat domeniile eligibile, totul derulându-se sub forma unei dialog cu reprezentantul firmei de consultanță, atât oamenii de afaceri, cât și reprezentanții administrației locale dorind să afle răspunsuri la o serie de chestiuni punctuale. Asta cu atât mai mult cu cât, din informațiile existente în prezent, România poate atrage fonduri de aproape 2 miliarde de euro prin Programul Operațional Tranziție Justă, atât în sectorul public, dar mai ales în cel privat. 
De asemenea, reprezentanții administrației locale au informat mediul de afaceri asupra altor probleme de interes local - de la Strategia de Dezvoltare Locală, la Planul Urbanistic General, de la criteriile de impozitare, la relația cu operatorii de utilități, de la anunțarea firmelor câmpinene la licitațiile organizate de Primăria Câmpina și până la probleme de urbanism. De asemenea, oamenii de afaceri au avut întrebări punctuale și au fost discuții interesante, atât pe marginea Programul Operațional Tranziție Justă, cât și a subiectelor prezentate de administrația locală. Cel mai important este că, la finalul întâlnirii, a fost apreciat demersul administrației locale și s-a stabilit ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic.


21 May 2021 23:18 3477 vizualizari



Comentarii






2528 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2636 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1483 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5718 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV