CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Constantin Cândea este candidatul PSD Câmpina la funcția de primar

- Politică -

Constantin Cândea este candidatul PSD Câmpina la funcția de primar

Biroul Local de Conducere al PSD Câmpina l-a validat astăzi pe Constantin Cândea ca și candidat al partidului pentru funcția de primar la alegerile locale din iunie. O validare pe ultima sută de metri, înaintea Conferinței Municipale care are loc la această oră la Casa Tineretului și la care este prezent și președintele organizației județene a PSD, Bogdan Toader.

Constantin Cândea este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București. A condus Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina în perioada 2001-2003, apoi a fost comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Are 67 de ani, iar după pensionare și-a deschis un cabinet de mediator. A acceptat propunerea PSD de a candida pentru Primăria Câmpina, fiind la prima experiență de acest gen. 
PSD Câmpina i-a validat candidatura astăzi, chiar înaintea Conferinței Municipale, după cum spuneam, astfel încât să nu se ajungă în situația ca organizația județeană să impună un candidat la Primăria Câmpina. Apele sunt destul de tulburi la PSD și vom reveni asupra acestui subiect.


29 Feb 2016 19:21 11420 vizualizari



Comentarii






  • 31.05.2016 20:28 constantin gheorghe Suntem alaturi de dumneavoastra la alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Campina.
  • 15.03.2016 20:46 vasile Cred ca actualul primar a reusit sa epuizeze toate resursele in materie de .......pacalit cetatenii orasului Campina. Este bine ca Dl. General Candea Constantin a acceptat sa intre in ac. competitie pe care poate sa o si castige . Despre cei care au avut posturi caldute in mandatele d-lui tiseanu , pot sa spun doar ca acum se agata cu toate puterile de orice numai sa nu cumva sa fie exclusi de la fasolea cu ciolan..........vezi dl...A, dl M si altii de teapa lor.......
  • 12.03.2016 07:40 Admin Credeti ca stam toata ziua pe site sa pazim cand posteaza cineva un comentariu? Nu e asa. Cat despre reclamatie...
  • 11.03.2016 16:48 Ion Enescu De ce nu se afișează mesajul meu. Doriți o reclamație. ..
  • 11.03.2016 16:02 Ion Enescu Voi care îl criticați vă este teamă că pirdeti scaunul călduț pe care stați, gaditiva ce ar spune alți despre voi,se pare că a sosit timpul să dați socoteală la ce ați făcut. ....
  • 08.03.2016 20:08 Georgescu Un om a carui probitate morala nu poate fi pusa la indoiala. Dorim o schimbare la nivelul primariei si o noua abordare a problemelor campinenilor.
  • 03.03.2016 20:26 As D-le Marcu(Adrian si Marcel si cati vor mai fi)considerati ca este cazul sa intram in polemica pe seama candidaturii in functia de primar al municipiului Campina a d-lui Candea?Daca DA, atunci vom continua desi nu este cazul si nu vad sensul in a face fel de fel de afirmatii la adresa d-lui in cauza.Facand abstractie de anumite acuze ce se aduc d-lui Candea,nu considerati ca ar trebui un personaj credibil,fara antecedente ,serios,familist si bine cunoscator al legislatiei care sa fie in masura in a vrea binele campinenilor iar acesta sa fie d-l Candea ?Daca aveti o alta idee,din ce motiv nu va implicati in mod direct fara a face critici la adresa altcuiva?In speta ,aveti o alta propunere ?Desi este inutila!!!
  • 03.03.2016 17:06 Marcu La concursul pentru functia de inspector-sef s-au inscris 3 ofiterial de la IPJ Prahova care s-au deplasat la IGPR pentru sustinerea acestuia. Acolo ...SURPRIZE-SURPRIZE,, a aparut si "cel mai pregatit" concurent (in socialism stiintific nu in munca de politie) de la scoala Campina,care in viata lui nu prinsese un hot. Cine a castigat "concursul" stim. Aceasta marsavie (a implicarii politicului in numirea sefilor din politie) o poate confirma toti politistii din PRahova. Asa ca ...d-le As...ciocu' mic. Ati dat-o in bara cu aceasta candidatura....!
  • 03.03.2016 11:22 As D-lor Adrian si Marcel,a denigra pe cineva fara a cunoaste detalii mi se pare rusinos si va pune in postura unor barfitori de doi bani.Eu asa cum il cunosc pe d-l Candea,este un OM echilibrat,bun cunoscator al legilor (fapt pentru care este si mediator),bun ascultator al celor din jurul sau si in masura sa vina cu idei in sprijinul respectivilor,bun organizator,serios in ceea ce intreprinde,cat si multe alte calitati pe care nu este cazul sa le enumar.Prin calmul pe care il are,consider ca poate trece peste rautatile unor persoane.Chipurile(dupa cum afirmati)ca ar fi ajuns in functiile respective pe"pile",considerati ca ar fi putut face fata posturilor daca nu ar fi fost capabil si foarte bine pregatit?Ori dansul a iesit cu fruntea sus din toate imprejurarile si poate privi drept in ochi pe oricine, fara a-i fi rusine.Ca sunt persoane precum dvs.care sunt maestri in a critica pe oricine ,este o alta problema.Asadar,d-le Candea aveti in continuare taria de a trece peste unele greutati inerente in orice activitate iar in mine veti avea un aliat de nadejde care va sprijina din tot sufletul in activitatile viitoare.Dumnezeu sa va ajute in a fi un PRIMAR adevarat al municipiului.Cu tot respectul si admiratia pentru incercarea dvs.de a face ceva pentru campineni.
  • 01.03.2016 20:00 Marcel Tovarasul Candea a ajuns sa fie numit de PSD in 2003 inspector sef si apoi facut general pe baza de PILA (sotia lui este verisoara cu sotia primarului din Cornu). Toata politia Prahova poate confirma acest TRIST adevar !
  • 01.03.2016 18:57 Gabriela Buzatoiu cred ca trebuie o schimbare. Nu inteleg de ce trebuie sa nu schimbam culoarea politică.? Veșnic același om. Avem campineni capabili sa conducă visteria primăriei în mod corect. Ar trebui sa fim noi buni cetateni.
  • 01.03.2016 16:01 Dode Domnul Cândea a ajuns în funcțiile respective datorita rezultatelor excepționale pe care le.a avut pe parcursul conducerii!! Un manager extraordinar care mereu apleca urechea la necesitățile lumii!! Cat despre viața personală nu ar trebui sa intereseze pe nimeni, mentalitatea umila românească de incult!!! Mi-e scârbă! !
  • 01.03.2016 13:45 maria Mie mi se pare un om bun si corect.Faptul ca a avut aceste functii bune in Politie cred ca il avantajeaza.Avem multa nevoie de seriozitate si disciplina in orasul asta.Degeaba s-a facut cate ceva in oras daca spre exemplu la spectacolul de pe 3 martie au avut acces la invitatii majoritatea cu pile din Primarie
  • 29.02.2016 21:16 george deci tot tiseanu iese primar.
  • 29.02.2016 20:53 Adrian Pana la revolutie tovarasul Candea a predat SOCIALISMUL STIINTIFIC la scoala de militie Campina. Dupa revolutie a servit cu devotament PSD care intr-un an l-a facut inspector sef al IPJ Prahova si chestor(la apelul de seara). Acum il baga in alegeri(il demasca) PSD-ul.N-a batut,in viata lui nici un cui,n-are copii,sta in casa socrilor. ....
1408 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
553 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1980 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1791 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV