Afirmația îi aparține primarului Horia Tiseanu și a fost făcută la ședința de luna trecută a Consiliului Local Câmpina, când subiectul "turnului înclinat" din centrul municipiului a fost redeschis.
Consilierul local Florin Frățilă a propus inclusiv o "taxă pe paragină" care să-l determine pe proprietar să finalizeze clădirea sau să o demoleze, dacă altă soluție nu există. În același timp, reprezentanții Primăriei se gândesc la un nou proces cu firma Erin SRL și patronul acesteia, Dan Ungureanu. „Căutăm cu disperare cadrul legal pentru a-l determina pe proprietarul turnului înclinat să continue lucrararea! Am pierdut în instanţă, după cum se ştie deja, dar ne gândim la un alt proces, pentru că este anormal ca situaţia să rămână aşa, mai ales că în ultimele luni au fost două cazuri de persoane care au încercat să se sinucidă urcându-se pe această clădire”, a afirmat primarul Horia Tiseanu.
După cum v-am informat în articolele precedente, pe 20 ianuarie 2016, la Curtea de Apel Ploiești, Primăria Câmpina a pierdut definitiv și irevocabil procesul prin care încerca anularea contractului de concesiune încheiat cu firma Erin SRL pentru terenul pe care a fost construit monstrul de beton din centrul municipiului. Timp de un an nu s-a mai făcut nimic, iar acum subiectul a fost readus în discuție din cauza celor două tentative de suicid din ultima perioadă.
Povestea adevărată a acestei construcții oribile, începută în 1997 și lăsată de izbeliște din 2003, o puteți citi AICI.
Alarmele telefoanelor mobile ale multor câmpineni au sunat din nou în această seară, în jurul orei 18.50, un mesaj RO-ALERT anunțând prezența unui urs pe Calea Doftanei, din Câmpina.
Veste tristă pentru Câmpina... Fostul primar al Câmpinei din perioada comunistă, Petre Câmpeanu, a încetat din viață la aproape 85 ani.
În cursul zilei de vineri, 6 septembrie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Cornu, că fostul ei concubin a încălcat ordinul de protecție pe care aceasta îl obținuse de la Judecătoria Câmpina împotriva lui.
Traficul de droguri reprezintă unul dintre cele mai periculoase flageluri ale acestor ani, polițiștii acționând constant pentru combatarea acestui fenomen cu efecte inimaginabile, mai ales pe termen lung.