"Căutăm cu disperare soluții pentru a-l convinge pe proprietar să continue lucrările la clădirea din centrul Câmpinei"

Actualitate (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține primarului Horia Tiseanu și a fost făcută la ședința de luna trecută a Consiliului Local Câmpina, când subiectul "turnului înclinat" din centrul municipiului a fost redeschis. 

Consilierul local Florin Frățilă a propus inclusiv o "taxă pe paragină" care să-l determine pe proprietar să finalizeze clădirea sau să o demoleze, dacă altă soluție nu există. În același timp, reprezentanții Primăriei se gândesc la un nou proces cu firma Erin SRL și patronul acesteia, Dan Ungureanu. „Căutăm cu disperare cadrul legal pentru a-l determina pe proprietarul turnului înclinat să continue lucrararea! Am pierdut în instanţă, după cum se ştie deja, dar ne gândim la un alt proces, pentru că este anormal ca situaţia să rămână aşa, mai ales că în ultimele luni au fost două cazuri de persoane care au încercat să se sinucidă urcându-se pe această clădire”, a afirmat primarul Horia Tiseanu. 

După cum v-am informat în articolele precedente, pe 20 ianuarie 2016, la Curtea de Apel Ploiești, Primăria Câmpina a pierdut definitiv și irevocabil procesul prin care încerca anularea contractului de concesiune încheiat cu firma Erin SRL pentru terenul pe care a fost construit monstrul de beton din centrul municipiului. Timp de un an nu s-a mai făcut nimic, iar acum subiectul a fost readus în discuție din cauza celor două tentative de suicid din ultima perioadă.
Povestea adevărată a acestei construcții oribile, începută în 1997 și lăsată de izbeliște din 2003, o puteți citi AICI.

7774 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • lol 15.02.2017 12:20 ce-ar fi ca, in loc de "cadru legal", sa cautati cu disperare sa intrati intr-un dialog deschis si civilizat? stam de 20 de ani cu mastodontul ala in centru, fara sa fiti in stare sa miscati nimic, si mai aveti si tupeul sa comentati ca voi "cautati cu disperare". ......
  • GHEORGHE RADU 15.02.2017 17:08 Poate se lasa convins sa demoleze cateva niveluri, sa ramana de ex. P+4.
  • Maria 15.02.2017 22:04 De cand a aparut cuvantul disperare in vocabularul lui Tiseanu? Oare de cand se tot duce la DNA?! Sau e doar o coincidenta! PS - Eu nu cred in coincidente!
  • minion 16.02.2017 09:40 Tot de Dan Ungureanu se leaga lucrarile clandestine din incinta fostului strand de la schela, inclusiv gardul din beton care a "desfiintat" trotuarul pana la capela Hernea. Asta de cativa ani buni !
  • Rotaru Iohan 16.02.2017 20:59 Se gasesc o multime de solutii problema este ce fel? de gandaci,furnici,mucegai.Dupa 20 de ani sa nu aiba cine face o analiza a legislatiei ,o expertiza tehnica,poate acum cand INCREDEREA este la cel mai mic nivel posibil,PSD-ul a dat lovitura politica cu ajutorul segmentului varstnic ,PNL-ul are mari sanse de trecere in Recycle Bin in cazul cand programul economic atinge anumite procente in urmatorii 2-3 ani ,posibil ca o parte din cei nehotariti acum vor alege un pic mai bine decat NIMIC de la opozitie.Ce se asteapta ?alegeri la varf?sa vina Orban cu acordeonul si sa cante:cine sta la masa mea,doar MAFIA?sau local trebuie recuperat terenul pierdut cu masuri concrete nu abureala,slava domnului ca sunt destule de pus in practica asa cum arata orasul.Asa ca spor la treaba si sa auzim de bine.

Actualitate

2529 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

375 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

144 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

571 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: