CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pe tot parcursul lunii septembrie se va desfășura prima ediție a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

- Eveniment -

De la începutul anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat lansarea a două proiecte - Câmpina Artelor și Câmpina Sporturilor, ambele fiind realizate din sponsorizări. Dacă în 2022 au fost organizate numeroase evenimente culturale și sportive, multe dintre ele cu și pentru copiii și tinerii din localitate, 2023 va include și un festival oarecum atipic, pentru că se va desfășura pe parcursul unei luni întregi.

Primarul Alin Moldoveanu a anunțat că în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 va avea loc Festivalul CâmpinArtelor și Câmpina Sporturilor. ”Va fi cel mai mare eveniment. Vom avea expoziții de pictură, inclusiv pe stradă și în alte spații, muzică de calitate, diversă, spectacole de teatru pentru adulți și copii, dans, numeroase concursuri. De asemenea, din punct de vedere sportiv, atât prin școli, dar nu numai, vom avea manifestări sportive din toate ramurile, la care să participe mai multe persoane. Îmi doresc ca toți câmpinenii să se bucure de acest mare festival”, a spus Alin Moldoveanu atât la vernisajul expoziției ”Salon de primăvară”, unde a avut loc și lansarea Asociației artiștilor plastici ”Câmpina Artelor”, dar și la redeschiderea terenurilor de tenis de pe Strada Pictor Grigorescu. Practic, concursurile și alte acțiuni destinate copiilor și tinerilor se vor desfășura în timpul săptămânii, iar în fiecare week-end din luna septembrie vor avea loc concerte, spectacole, evenimente pentru toate vârstele și toate gusturile.
Vom reveni cu detalii asupra viitorului festival, care va înlocui "Serbările Toamnei". Ceea ce știm deja la acest moment este faptul că grătarele și fumul vor dispărea de la festivalul Câmpinei. 


23 May 2023 11:48 2621 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
707 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
605 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
745 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2462 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV