A început asfaltarea Șoselei Paltinu, inclusiv pe tronsonul de pe teritoriul administrativ al Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Așa cum a anunțat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, la finalul săptămânii trecute, în plenul CL Câmpina, astăzi au început lucrările de asfaltare pe drumul județean 102I, cunoscut sub denumirea Șoseaua Paltinu. Și se asfaltează inclusiv tronsonul situat pe teritoriul administrativ al municipiului Câmpina, tronson care începe de la intersecția cu Strada Voila și care era praf și pulbere.

Anii trecuți, Consiliul Județean a asfaltat cea mai mare parte a DJ 102I și a plombat gropile din zona Captare, însă plombarea nu s-a dovedit a fi eficientă pe un drum intens circulat și care leagă mai multe localități. "Din totalul celor 5 km de drum care se asfaltează acum, 1,7 km sunt pe teritoriul administrativ al Câmpinei, este porțiunea de la ieșire din municipiu spre celelalte localități. Este acel tronson pentru care noi am dorit să încheiem un parteneriat cu Consiliul Județean și să finanțăm împreună lucrările de reabilitare, având în vedere faptul că este vorba, totuși, despre un drum județean. Este foarte bine că, până la urmă, Consiliul Județean a decis să repare acest drum de care beneficiază nu doar câmpineni, ci și locuitori din Șotrile, din Valea Doftanei, din Telega, din Brebu, precum și turiștii care vin în aceaste zone", ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.
Lucrările sunt executate de societatea Pragosa România SRL, în cadrul programului anual de reparare drumuri cu covoare asfaltice, derulat de Consiliul Județean.

Citiți și: Tronsoanele de drumuri județene din Prahova care vor fi reabilitate în 2019

4206 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.