Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.

Subiectul nu este nou și CâmpinaTV.ro a mai scris despre această situație în vara acestui an, detalii - aici.
Faptul că nu s-a rezolvat nimic de jumătate de an ar trebui să dea serios de gândit tuturor celor cu atribuții în acest domeniu, pentru că, indiferent cine este vinovat pentru situația creată, totuși, la un moment dat problema locuitorilor de pe această stradă ar trebui rezolvată.

1723 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1788 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1311 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.