Încă două titluri naționale pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, prin Andreea Lungu și Marius Vasile

Sport (Categoria articolului)

Pentru cei mai buni sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, titlurile naționale se adună săptămânal, uneori chiar zilnic. Astfel, după ce vineri, Andreea Lungu a devenit campioană națională la seniori și tineret în proba de aruncarea discului, iar Marius Vasile a obținut tilul de vicecampion național la tineret, sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor, la categoria juniori I, Andreea și Marius s-au impus clar, devenind campioni naționali ai României.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, 50,53m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, 52,16m (nou record personal).
De asemenea, clubul câmpinean a deplasat la această competiție și sportivi care sunt doar juniori II sau III, pe care îi pregătește pentru Campionatul Național de aruncări lungi pentru juniori II și III, care va avea loc la Arad, în perioada 2-4 aprilie. Acești sportivi au obținut sâmbătă, la București, în condițiile în care majoritatea celorlalți sportivi erau de vârstă mai mare, următoarele rezultate:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul 5, aruncarea discului, 36,01m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5, aruncarea discului, 40,28m;
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 6, aruncarea discului, 39,69m;
Serena Neața (antrenor Nicolae Pavel) - locul 7, aruncarea suliței, 28,07m;
Teodor Enache (antrenor Mihaela Marin) - locul 7, aruncarea suliței, 40,76m.
Felicitări tuturor, sportivi și antrenori, deopotrivă!

Citiți și Andreea Lungu, de la CSS ”Istrati” Câmpina, dublă campioană națională la disc, la seniori și tineret, cu nou record național și barem de Mondiale

3647 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4618 vizualizari
10 apr. 2021 23:04

Clasare pe podium pentru CS Lido Câmpina, în prima etapă a Campionatului Național de Motocros

Pe traseul de la Ciolpani, lângă București, a avut loc sâmbătă, 10 aprilie, prima etapă a Campionatului Național de Motocros, competiție la care a fost prezenți în afara sportivilor din România și alergători din Bulgaria și Republica Moldova. Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță, a fost prezent la această primă etapă a Campionatului Național de Motocros și a obținut o clasare pe podium, pe locul al treilea, la MX1, prin Sebastian Strechioiu.

3308 vizualizari
03 apr. 2021 15:27

O nouă medalie pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Aruncări Lungi

Atletismul câmpinean și-a reconfirmat valoarea și în a doua zi a finalelor Campionatului Național de Aruncări Lungi, care a fost găzduit de Arad. După ce în prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au obținut patru medalii - una de aur, una de argint și două de bronz, sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor, la zestrea de medalii a clubului câmpinean s-a mai adăugat și argintul obținut de Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) în proba de aruncarea discului, la juniori III, cu un nou record personal - 36,26m.

Alte stiri recente

2158 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3443 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.