Încă două titluri naționale pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, prin Andreea Lungu și Marius Vasile

Sport (Categoria articolului)

Pentru cei mai buni sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, titlurile naționale se adună săptămânal, uneori chiar zilnic. Astfel, după ce vineri, Andreea Lungu a devenit campioană națională la seniori și tineret în proba de aruncarea discului, iar Marius Vasile a obținut tilul de vicecampion național la tineret, sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor, la categoria juniori I, Andreea și Marius s-au impus clar, devenind campioni naționali ai României.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, 50,53m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, 52,16m (nou record personal).
De asemenea, clubul câmpinean a deplasat la această competiție și sportivi care sunt doar juniori II sau III, pe care îi pregătește pentru Campionatul Național de aruncări lungi pentru juniori II și III, care va avea loc la Arad, în perioada 2-4 aprilie. Acești sportivi au obținut sâmbătă, la București, în condițiile în care majoritatea celorlalți sportivi erau de vârstă mai mare, următoarele rezultate:
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul 5, aruncarea discului, 36,01m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 5, aruncarea discului, 40,28m;
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 6, aruncarea discului, 39,69m;
Serena Neața (antrenor Nicolae Pavel) - locul 7, aruncarea suliței, 28,07m;
Teodor Enache (antrenor Mihaela Marin) - locul 7, aruncarea suliței, 40,76m.
Felicitări tuturor, sportivi și antrenori, deopotrivă!

Citiți și Andreea Lungu, de la CSS ”Istrati” Câmpina, dublă campioană națională la disc, la seniori și tineret, cu nou record național și barem de Mondiale

4050 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4262 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6223 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

293 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2686 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.