Trei tineri din Câmpina și Brebu au fost reținuți pentru o tâlhărie comisă la Băicoi

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 22 noiembrie, polițiștii din Băicoi erau sesizați de un bărbat de 64 de ani că două persoane l-au deposedat prin violență de două telefoane mobile. După câteva zile de cercetări, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 21 ani, doi din Câmpina și unul din Brebu, care au comis fapta respectivă.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei următoare, au fost prezentați în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpina luând hotărâre ca doi dintre ei să fie arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, față de al treilea luându-se măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6251 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Viorel 01.12.2021 00:01 https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-228 Furtul Art. 228 (1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) Fapta constituie furt şi dacă bunul aparţine în întregime sau în parte făptuitorului, dar în momentul săvârşirii acel bun se găsea în posesia sau detenţia legitimă a altei persoane. (3) Se consideră bunuri mobile şi înscrisurile, energia electrică, precum şi orice alt fel de energie care are valoare economică. Ma baieti, mai ales aia care au aspiratii de-alea mai criminale. In primul rand voi trebuie sa invatati legea mai bine decat un avocat si un politai. In momentul care ai decis sa comiti o infractie, crima...etc., voi trebuie sa stiti dinainte ce pedeapsa o sa primiti si cat time o sa va coste fapta aia daca sunteti prinsi. Faceti o scurta calculare pentru pretul care voi il platiti contra valorii obtinute prin faptele voastre ilegale. Se merita? Pe scurt timp, poate faci ceva parnaie si platesti o amenda Problema este ca o sa aveti cazier, si daca mai tarziu vrei sa iei o meserie mai buna, aia o sa faca verificarea antecedentelor iar prostiile astea o sa va impiedice toata viata voastra. Si asa cum tara o sa faca parte din EU, istoria voastra criminala o sa fie valabila la toate tarile membre. Lasati-va de prostii, ca nu se merita.
  • Chisalita Filip 01.12.2021 15:42 E o vorba dacă părinții sunt niște pripasi din sămânță nu ies dr docent. Subestimam oamenii modești, care nu ies în fata nu își fac reclama la colt de strada, nu se sparg in figuri în cluburi, nu se zmardoiesc. Smecherii au noroc și în dragoste, câștigă și la loto. Luaam exemple toate siliconatele toți borfasi de la TV și parlamentari. Vedeți voi tineri implicați activ în viata publica prin ONG, lansări de carte. Nici școlile în Câmpina numai sunt ce au fost, e plin de pensionari, ce sa faci aici???

Actualitate

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.