CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu atleta Andreea Lungu

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Andreea Lungu este una dintre sportivele cu care Câmpina se mândrește. Practică atletismul, fiind o specialistă a probei de aruncarea discului, unde are cele mai bune rezultate, dar și a probei de aruncarea greutății. Din păcate, de ceva vreme, Andreea nu mai reprezintă clubul la care s-a format, CSS ”Constantin Istrati”, fiind legitimată în prezent la CSM București, unde se pregătește cu antrenoarea cu care a și început acum 11 ani atletismul, Mihaela Marin. În paralel, este studentă la Brașov, la Facultatea de Educație Fizică.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Andreea Lungu veți afla, printre altele, cum a ajuns la atletism, ce alt sport i-ar fi plăcut să facă, ce materii îi plăceau la școală. De asemenea, care sunt preferințele ei în materie de filme, cărți, mâncare, dar și care sunt florile ei preferate. Veți mai afla ce țară i-a plăcut dintre cele pe care a avut ocazia să le vadă până acum, ce țări sau orașe își dorește să vadă, dar și care este ambiția ei pentru următorul deceniu, Andreea țintind nici mai mult, nici mai puțin decât o medalie olimpică. 
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu atleta Andreea Lungu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu medicul Mihaela Petrovici
Scurt și la... subiect, cu profesor Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina

 

13 Aug 2023 16:21 4086 vizualizari


Comentarii


1098 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1273 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2235 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1978 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV