CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu Daniel Ioniță, președinte executiv al Partidului România în Acțiune

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Daniel Ioniță este în politică din anul 2008. A candidat la un moment dat inclusiv la funcția de primar al municipiului Câmpina. A fost consilier local, iar în prezent este președintele executiv al Partidului Prahova în Acțiune, devenit de scurt timp România în Acțiune.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Daniel Ioniță veți afla, printre altele, care a fost primul său contact cu politica atât în țară, cât și în străinătate, dacă vede politica doar ca pe un hobby sau nu, dar și ce materii i-au plăcut la școală, ce visa să devină atunci când era elev, care a fost cel mai bun sfat primit în viață, care este calitatea pe care o apreciază la un om, unde își dorește să ajungă în vacanță sau care sunt preferințele sale în materie de filme, cărți, muzică, mâncare și unde crede că se va situa Câmpina din punct de vedere al dezvoltării sale pentru zece ani. Foarte interesante au fost răspunsurile lui Daniel Ioniță privind rețelele de socializare, dar și unde se vede peste zece ani din punct de vedere politic.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Daniel Ioniță, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Elena Murariu, președintele Fundației AMUS Câmpina
Scurt și la... subiect, cu medicul Mihaela Petrovici


05 Apr 2023 21:09 4646 vizualizari


Comentarii






978 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru publicul câmpinean.

citeste mai mult
2195 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2321 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
2027 vizualizari 13 Mar 2024 21:35 Daniel Ioniță, președinte executiv Partidul România în Acțiune: ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”

Daniel Ioniță, președinte executiv Partidul România în Acțiune: ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”

”Am un gust amar la finalul acestui mandat, atât din punct de vedere al activității Consiliului Local Câmpina, cât și al primarului”, a spus Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, în cadrul emisiunii cu care am continuat seria întâlnirilor cu liderii principalelor partide politice din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV