CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marius Anghelescu a reacționat după interviul cu Adrian Pițigoi: ”Nu votez la comandă politică și nu mă las intimidat!”

- Politică -

Marius Anghelescu a reacționat după interviul cu Adrian Pițigoi: ”Nu votez la comandă politică și nu mă las intimidat!”

În urma interviului nostru cu Adrian Pițigoi - ”AUR este din nou o construcție Anghel - Moldoveanu și eu mă gândesc la un blat”, consilierul local PMP Marius Anghelescu a avut următoarea reacție, pe care o publicăm integral:

”Referitor la afirmația domnului Adrian Pițigoi că eu, consilierul local Marius Anghelescu, votez proiectele primarului Alin Moldoveanu și din acest motiv nu voi mai face parte de pe nicio listă a PMP la viitoarele alegeri locale, doresc să fac următoarele precizări:
1. Da, așa este, votez proiectele inițiate de primarul Alin Moldoveanu care ajută la dezvoltarea orașului și îmbunătățesc viața cetățenilor.
2. Nu, nu votez proiectele inițiate de primarul Alin Moldoveanu care consider că nu sunt prioritare pentru oraș și care generează cheltuieli mari de la bugetul local, unul dintre acestea fiind celebrul pasaj subteran.
3. Da, critic și aduc amendamente la unele proiecte inițiate de primar și unele chiar nu sunt votate de colegii mei din partid.
4. Domnul Adrian Pițigoi mă acuză că fac parte din tabăra separatistă, care îl susține pe primarul Alin Moldoveanu, lucru total neadevărat, dar el, chiar în declarația lui referitoare la viitorul său politic afirmă că va face alianța cu PNL-ul, deci, implicit, va fi în aceeași tabără din punct de vedere politic cu primarul Alin Moldoveanu.
5. Conform statutului, președintele filialei Câmpina a PMP nu poate propune listele cu candidații la viitoarele alegeri. Aceste liste se întocmesc la propunerea consiliilor executive ale organizațiilor locale și sunt validate de Consiliul executiv județean.
6. Din informațiile pe care le am, cred că domnul Adrian Pițigoi nu mai este membru PMP, deci nici președintele partidului.
7. La următoarele alegeri voi candida pe listele PMP”.


30 Jan 2024 17:45 1512 vizualizari


Comentarii






572 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
638 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1775 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
1657 vizualizari 01 May 2024 10:43 10 proiecte pentru viitorul Câmpinei, prezente în programul electoral al Irinei Nistor

10 proiecte pentru viitorul Câmpinei, prezente în programul electoral al Irinei Nistor

În cadrul unui eveniment care a adunat zeci de participanți (și despre care noi am scris AICI), Irina Mihaela Nistor, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, a lansat oficial programul său electoral, un plan ambițios menit să aducă un nou început pentru oraș. Discursul de lansare, bazat pe trei piloni fundamentali - Oameni, Prezent și Viitor - a trasat viziunea Irinei Nistor pentru un oraș revitalizat și adaptat nevoilor cetățenilor săi.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV